ja tez chcialam Filip i do czasu jak nie bylam w ciazy to wszytkim sie podobalo jak zaszlam w ciaze to zaczeli krytykowac

wiec postanowilismy ze jak bedzie dziewczynka to ja nazywam czyli Lena chociaz od jakiegos czasu podoba mi sie Pola a jak chlopak to moj maz nazwie wiec bedzie Adas po tatusiu
teraz jest jakis taki szak na imiona staropolskie bron Boze nie krytykuje tego ale np nigdy bym nie nazwala dziecko Henio a moja kolezanka zastanawiala sie ale wkoncu wybrala Edward , no coz kwestia gustu.
[ Dodano: 2008-11-03, 16:33 ]
Jestem zdania że na naukę nigdy nie jest za późno
swiete slowa trzeba sie tylko zmobilizowac a to jest najtrudniejsze niestety
ja chcialm zaczac chodzic na basen teraz ale naprawde nie mam sily sie zmobilizowac

nie wiem strasznie leniwa sie zrobilam przez ta ciaze
co do kwestii wieku to wydaje mi sie ze tobie Milutka bedzie latwiej niz nam . Dlaczego ?? dlatego bo jestes mloda i nie zaznalas takiego "egoistycznego" trybu zycia , ja w marcu koncze 29 lat i przez caly ten czas bylismy tylko we dwojke bez zadnych zobowiazan robilam co chcialam i mowiac szczerze troche sie do tego przyzwyczailam
Milutka a pozatym pomysl jak twoje dziecko bedzie mialo 10lat Ty bedziesz w moim wieku wiec bedziesz jeszce mlodziutka

a jak moje dzieckobedzie milalo 10 lat to ja bede mialo prawie 40

jak to moja siostra mowi bede babcia na wywiadowke latala a moj maz bedzie mial prawie 50