Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lis 2008, 22:46

No Wiktor tak też nie ogląda tv, potrafi tylko skupić uwagę na bajce właśnie jak je, tak, jak się bawi, a gra tv to nie ogląda, chyba, że zobaczy autko to wtedy przeżywa :ico_oczko: Wiem, że to źle, że je przed tv bo nie skupia się na jedzeniu, a na bajce :ico_noniewiem:

Karola w każdej rodzinie bywały lepsze i gorsze dni ... Ale masz rację, teraz założyłyśmy własne i powinniśmy dbać o nie tak, jak potrafimy najlepiej :ico_sorki: Gratuluję klientek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Oby tak dalej :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 lis 2008, 22:47

Zborra,no to zycze wiekszej wiary niz ja mam,i moze wieczor z mezem bedzie owocny!!i swietnie ze sie jakos rozkreca w salonie...za niedlugo juz necik nie bedzie tam potrzebny!!
a lozeczko standardowe cot-bed...materacyk o wymiarach 70/140 tam wchodzi wiec sama rama niewiele wieksza :ico_noniewiem:

a zapomnialam napisac,czy w PL tez juz swietami pachnie?dzis wchodze do tesco a tu juz choiki,ludzie kupuja ozdoby itp :ico_szoking: az dalabym sie nabrac na kupno kartek juz ze niby w promocji...ale to chyba taki chłik :ico_noniewiem: a w sobote jak szlam do pracy to juz wieszali ozdoby i lancuchy na ulicach :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lis 2008, 22:51

Daria w moim mmmiasteczku o świętach jeszcze ani widu, ani słychu :ico_noniewiem: Ale kartki też mogłabym już zacząć kupować bo potrzebuję ich trochę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 lis 2008, 22:57

ach no a tu tradycja ze kartki sie rozdaje wszystkim znajomym i ludziom z pracy....no wiec tez sporo potrzeba i zeby jeszcze do PL wyslac :ico_olaboga: ...mi sie takie recznie robione podobaly ale koszt 5f za 8 sztuk :ico_noniewiem: ...a inne np.30szt za 3,5f...no musze jakiejsc dobrej ceny poszukac :ico_noniewiem: bo jeszcze znaczki i kupa kasy pojdzie na same kartki a gdzie prezenty :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lis 2008, 23:02

Też mi się podobają takie ręczne robione ale ich cena to okolice 3-6 zł :ico_noniewiem: Myslę, ze liczy się sam fakt pamięci, symbolika kartki, wygląd czy precyzja wykonania nie są aż tak istotne.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 lis 2008, 23:09

Kamila,przekonalas mnie-kupie te 30 szt za 3,5f :-D :ico_haha_01:

wiecie co,mojemu A. ciagle sni sie praca...ze cos przestawia i podnosi,segreguje..i od zawsze ma z tym problem bo mowi ze sie nie wysypia skoro i tak ciagle pracuje....i dzis tez mu sie snila oczywiscie a ze zakrecil w sypialni grzejnik zeby miec chlodniej to mu sie snilo ze odklada jedna palete i kladzie sie miedzy paletami i zasypia pod kocem bo mu zimno,i zaraz odklada druga i znow sie grzeje pod kocem...i taki byl biedak zmarzniety po przebudzeniu...i zmeczony oczywiscie....chyba powinien jakies leki nasenne brac bo zasnac nie umie a jak spi to praca praca praca...a gdzie tu czas na sex? :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lis 2008, 23:13

Hihi to się uśmiałam z twojego A :ico_oczko: Biedak nawet we śnie pracuje :ico_oczko: To powinnaś mu po przebudzeniu zapodać ognistą dawkę seksu na ogrzanie i rozładowanie stresu :-D

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lis 2008, 23:15

Jest jeszcze tu ktoś??? Bo ja jak zwykle wieczorową porą wpadłam.

No Maya jak zwykle boska, a na tym pierwszym zdjęciu, to chyba tatusia po libacji naśladuje :ico_oczko:

A mój Karol ostatnio poprostu nie chce sam jeść, nauczył się i teraz z lenistwa chyba nie je sam tylko muszę go karmić. Sam to tylko w rękę jabłko, banana, gruszkę weźmie i rodzynki czy jakieś ciasteczka, a łyżką odechciało mu się machać :-D

GLIZDUNIA, tak mi si przypomniało o tej mandarynce i obieraniu, ja Karolowi nie daję cytrusów ze względu na alergię, ale myślę że jakbym dawała to napewno bym nie obierała.

kamizela, no właśnie, może ta wysypka to po jakmś cytrusku?? Albo czekolada - równie silnie alergizuje.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lis 2008, 23:17

Sikorko a ty wysypka mogłaby mu się utrzymywać przez kilka dni jeśli nie dostałby po raz kolejny pomarańcza ? Sama nie wiem, a dziś też ciumkał mandarynkę :ico_noniewiem: Muszę odstawić i poobserwować go :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lis 2008, 23:18

GLIZDUNIA, nie ma się co dziwić, organizm nie jest przystosowany do nocnego funkcjonowania i dlatego takie sny i ciągłe zmęczenie i usypianie.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”