Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2008, 09:56

Dzień doberek.

Gośka trzymam kciuki :ico_sorki: :ico_sorki:

My mieliśmy oczywiście jedną pobudkę w nocy, której efektem było to, że Wiktor spał z nami :ico_zly: Spał lub jak kto woli skopał nas na amen :ico_zly: Matko jedyna jak on się wierci :ico_olaboga: Jak ja mam go nauczyć przesypiać całe noce w swoim łóżeczku ?

Popijam :ico_kawa: Kto się przyłączy ?

[ Dodano: 2008-11-04, 08:58 ]
Dziś około 17 niby ma przyjechać klient po auto :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Oby :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-11-04, 09:16 ]
Gośka, wszystkiego najlepszego w dniu II Rocznicy Ślubu :ico_prezent:

Obrazek

[ Dodano: 2008-11-04, 09:25 ]
Dziewczyny, hop hop :ico_haha_01:

Daria, where are you ? :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

04 lis 2008, 10:30

hejka,ale buszowalyscie jezcze w nocy :-D ale od niepamietnych czasow mialam zaleglosci a ja tak uwielbiam Was czytac :-)

ja tez mysle o :ico_ciezarowka: ale cialo cos nie domaga wiec na mysleniu musi sie skonczyc,i bynajmniej nie tesknie za samopoczuciem bo zygaczki do 7mca to zadna przyjemnosc :ico_chory: ja ogolnie w ciazy bylam chodzacym trupem....oj zle znosilam zle....wszystkie objawy typowej ciezarowki mialam lacznie z puszczaniem sie krwi z dziasel,problemami z chodzeniem,skorczami,wymiotami i wogole....ja bardziej tesknie za ta cudowna swiadomoscią :-D i potem za takim maluszkiem ale sama ciaza z Maya u boku moze byc ciezka do przejscia :ico_noniewiem: ale i tak bym chciala :ico_oczko:

Gosia,no zalatw ich,powal na lopatki :ico_sorki: :ico_oczko:
Kamila,wiesz co,ja Maya tez ostatnio ograniczam z czekolada bo ona to by tonami jadla bez konca...i jak co to daje jej rodzynki :ico_oczko: albo te ciasteczka z Heinsa ktroe sa bez cukru na bazie sokow owocowych :ico_noniewiem: z takimi zwierzatkami i Maya je lubi o dziwo choc A. kosztowal i mowi ze nie da sie zjesc :ico_haha_01: wiec warto miec takie zastepcze cos w domu jakby babcia chciala wnuczka czyms slodkim poczestowac :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2008, 10:34

Ja całą ciążę czułam się świetnie, żadnych mdłości czy wymiotów, włosy miałam zdrowe, zaokrągliłam się całkiem sympatycznie :ico_oczko:

Daria ja mam w braku u siebie ciasta takie herbatniki i owoce oczywiście leżą w misce.

[ Dodano: 2008-11-04, 09:37 ]
Zamówiłam małemu , mam już body na 86 cm z tej firmy i oby te były tej samej jakości :ico_sorki:

http://www.allegro.pl/item473296191_sup ... 24_zl.html

http://www.allegro.pl/item474808586_c_a ... 2_hit.html

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

04 lis 2008, 10:38

Kamila,no idzie blyskawicznie z tym autkiem :ico_szoking: :ico_brawa_01: oby szybko poszlo bo bedzie jeden problem z glowy :ico_sorki: a Twoj D. ma jak do pracy dojezdzac jakby co? :ico_noniewiem:

no to musisz poprostu powiedziec stanowczo ze czekolada uczula Wiktora i chyba mu krzywdy nie chca zrobic nie? :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-11-04, 09:41 ]
o bodziaki w paseczki,no mi sie podobaja :ico_haha_01: oby byly ok. po praniu :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2008, 10:46

Daria D. jest przezorny, kupił Fiata Uno od kolegi z pracy za 500 zł :ico_oczko:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2008, 11:19

Hop hop

Łączę się z Wami "myślami" :ico_haha_01:
Choć czas goni jak szalony... będę zaglądać na nasze strony
napiszę posta z jednego i kawę wypiję do tego
pochwalę zdjęcia w podpisie: Ali - pysie i Maycię strojnisię,
całuję WAS wszystkie mamusie
doczytać posty wpierw muszę !!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

04 lis 2008, 11:20

Kamila z taka glową na karku to Wam musi sie tu udac :-D :ico_brawa_01:
i juz niecale 2 miesiace i bedzie juz cos wiecej wiadomo,chociaz bedziesz wiedziala czy sie tu mezusiowi wogole podoba :ico_noniewiem: :ico_oczko: napewno zrobi wrazenie ogolna czystosc pomimo ze smietnik uliczny spotkac to graniczy z cudem :ico_noniewiem: przynajmniej u nas :ico_noniewiem: ja pamietam ze bylam zachwycona budownictwem,takie bajkowe bylo dla mnie i ten zapach taki inny byl :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-11-04, 10:21 ]
Massumi no mnie powalilas :ico_sorki: :ico_szoking: jejka Ty tak pieknie rymujesz :-D :ico_haha_01: :ico_brawa_01: wskakuj z kawa i pisz,pisz co u Was!!jak zdrowie malusinskich?

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2008, 11:29

massumi ty nasza poetko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Daria no ja nie widzę innej opcji :ico_nienie: Musi się D. spodobać :ico_sorki: :ico_sorki: Nawet nie myślę, że moglibyśmy jednak nie pojechać :ico_noniewiem: Ale zobaczymy ... D. twierdzi, że jak nam się nie uda w UK to otwiera tu własny biznes :ico_noniewiem: Tylko pozostałby problem mieszkania ... Ech ... nawet o tym nie myślę. Póki co wyjazd do UK to moje marzenie ...

[ Dodano: 2008-11-04, 10:50 ]
Kilka fotek, które miałam w telefonie.

Mój Zorro :ico_haha_01:

Obrazek

Na spacerze podczas którego wlazł mi w kałużę.

Obrazek

Pokazuje koparkę :ico_haha_01:

Obrazek

Czyścioszek :ico_haha_01:

Obrazek

Siedzi na tronie :ico_haha_02: Efektów posiedzenia brak :ico_haha_02:

Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

04 lis 2008, 11:55

nie no ja tez juz sobie nie wyobrazam ze nie przyjedziesz do mnie na kawe :ico_nienie: :ico_haha_01: ....ale Wasze checi sa ogromne i to Wam pozwoli sie sprezyc i wszystko sobie ulozyc :ico_sorki: a tak przyznaj sie kto bardziej chce wyjechac i kto pierwszy wyszedl z pomyslem? :-)

u Arka kuzyna -tych co mieszkali obok nas-to bylo tak ze ona chciala byc w PL z rodzina a tu sie tylko dorobic a on chcial tu zostac no i musieli dojsc do jakiegos kompromisu...i wrocili do PL,ale cos mi sie wydaje ze on bedzie wracal w wakacje sobie dorbiac bo jest nauczycielem to ma wolne :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-04, 10:57 ]
jejka ta minka z tronu to mnie powalila,szkoda ze malowyrazne bo do ramki sie nadaje :ico_brawa_01: :ico_haha_01: a kto to u Was sie za zorro przebiera co? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2008, 12:04

Strój Zorro to po kuzynie Wiktora, Dawidzie :ico_haha_01:

Wiesz, ten przyjaciel D. już od dawna namawiał go na wyjazd ale D. się wahał. Musiałam nad nim popracować bo to ja byłam motorem napędowym ... Teraz myślę, że i on widzi w tym wyjeździe szansę dla nas ... On boi się o mamę ... Ale przecież zostaje tu na miejscu jego siostra więc nie będzie sama, zostanie jej jeszcze jeden wnuk.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”