Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

04 lis 2008, 12:11

fajnie ze tak nie jedzie w ciemno tylko do przyjaciela nie...to zawsze taki ogromny plus....i skoro go sam namawial to go w bambuko nie zrobi :ico_sorki: bo sie slyszy jak sie znajomosci urywaja tutaj...a napoczatku bedzie mieszkal u niego tak?jejka ja taka podekscytowana jestem jakbym ja sama gdzies jechac miala :ico_haha_01: :ico_puknij: ....to Twoj mezu pracuje do swiat a po nowym roku zaraz jedzie tak?no to w Sylwestra musicie zaszalec jeszcze razem bo potem troche samotnosci Was czeka,ale 3mce max. to zleci jak szalone!!!no i urodzinki Wikus bedzie mial juz w UK to i impreza bedzie i na Mayci urodzinki przyjedziecie do nas co? :ico_sorki: :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2008, 12:29

Wiem, z przyjaciółmi bywa różnie ale tego D. jest pewien na 100%, kiedyś sprowadzali razem auta z Niemiec. Na początku D. będzie mieszkał u niego choć coś napominał, że woli wynająć sobie pokój żeby nie czuć skrępowania.

Czujemy się zaproszeniu na urodziny Mayci :ico_haha_01: A i mam nadzieję, że będzie nas stać na wyprawienie przyjęcia dla Wiktora :ico_sorki: Marzy mi się taki kinder ball :ico_sorki:

Ok idę dać małemu zupkę i spróbuję go położyć na drzemkę :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

04 lis 2008, 12:34

widzę że nikt tu za mną nie tęsknił :ico_placzek: :-D :-D

przeczytałam wszystkie zaległości. Duuuuuuuuuuuużo tego było i standardowo nic nie pamiętam :ico_wstydzioch:

Pamietam że było coś o piciu i kłótniach. Moi rodzice nigdy się nie kłócili, my z Mariuszem też nie. Nie wiem co to znaczą awantury w domu i wiem że Alicja też nie będzie tego wiedziała. Już nie raz pisałam ze nie widzę sensu w kłótniach, a dobre małżeństwo polega na partnerstwie i sztuce kompromisu.
Mariusz nie pije prawie w ogóle, na świeta itp wypije symbolicznego ddrinka i na tym koniec.

massumi, co za rymy..........

kamizela, trochę przepłaciłaś za te bodzik, ale zdaję sobie sprawę że trudno byłoby Ci kupić je w normalnym sklepie. We wrocławiu były identyczne po 9zł za sztukę. Ale jakość fantastyczna. Nawet po kilku praniach wyglądają jak nowe.

zmykam do tego marudka
Ostatnio zmieniony 25 mar 2009, 15:52 przez Ewcik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lis 2008, 12:38

Hej!
Pamiętacie mnie jeszcze?
Witam Was zaanginowana. Od piątku wieczora z małymi przerwami nie wychodzę z łóżka i najchętniej ciągle bym spała. Wczoraj lekarz stwierdził u mnie ostrą anginę ropną i leżę w łóżku do końca tygodnia napewno. A w sobotę chciałam M. urodziny wyprawić :(
BYłam też na szczepieniu w piątek. Mój skarbek był grzeczny, płakał tylko chwilę jak go ukłuła i za dzielność dostał żyrafę-miarkę do przywieszenia na ścianie. Waży 11,4kg i mierzy 81 cm :D
Czytałam i czytałam a teraz już nic nie pamiętam :( :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2008, 12:47

Ewcik ja nie mam porównania bo u mnie nie kupię tych body w sklepie, same badziewia licząc po 15 zł za sztukę.

Matko jedyna ty to masz przejścia z tą tesciową :ico_olaboga: Krew by mnie zalała :ico_zly: Podziwiam cię, że ty w ogóle do niej jeździsz, pewnie ze względu na to, ze jednak mama M. i babcia Ali . Ale ona jest naprawdę jakaś nie z tego świata :ico_olaboga:

Patrycja bidulko, uważaj żeby Krystek nie podłapał od ciebie tego świństwa :ico_olaboga: Wiktor waży 11 kg to chyba najmniej z naszych chłopaków :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

04 lis 2008, 13:23

hej...Maya zwabila mnie na nunu ale spac nie poszla :ico_nienie: wiec zostawilam ja w jej pokoiku i sie bawi,nic sobie tam zrobic nie moze....a jaka zadowolona :ico_haha_01:

Ewcik,no to na zdrowie wasze psychicznei nie tylko patrzac powinnisce unikac wizyt u tesciowej jak ognia...prezent i tak pewnie bylby jakis z jej gustu wiec mozna olac...a swieta beda piekne u Twoich rodzicow i znow na prezentach zaoszczedzicie skoro sie nie bedziecie widziec :ico_haha_01: i jak ma sie Ala cos jej wyszlo po mlinach i czekoladzie?ja myslalam ze ona jeszcze czekolady nie probowala a nie ze ma na nia alegrie,chyba zle Cie poczytalam :ico_wstydzioch:

Pati,no jak myslisz czy az tak latwo jest Cie zapomniec?otorz nie!! :-D kuruj sie bidulo,angina to niezbyt przyjemne wylegiwanie sie w lozku,i te zblizajace sie urodziny :ico_noniewiem: ....za to Krystek widze ze fajny facecik,takie normalne te wymiary,nie jest jakis skrajny nie?

Kamila,udanego usypiania,nie zlam sie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lis 2008, 13:28

No to wypijmy :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: za zdrowie Gosi i Dużego , za zdany test i szybką :ico_ciezarowka:

Ja dzis też stawiam :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: bo dzis imieniny karola, nie obchodzimy jakoś specjalnie, no ale napic z kumpelkami się można :ico_oczko:

kamizela, Karol waży 11. 100 to żadna różnica, będą nasze chłopaki mieć sylwetki po mamusiach :-D A ten samochód już sprzedaliście??? Czy coś przegapiłam??? Dziś chciałam go mężowi pokazać, ale nie mogłam znaleźć.

massumi
nie myślałaś o pisaniu rymowanych bajeczek dla dzieci??? Jak wydasz, to daj znać, chętnie kupię.

Patrycja.le, zdrówka, zdrówka Kochana Ci życzę.

Ewcik, no masz ty tą teściową, normalnie jak czytam to wszystkie dowcipy o teściowych przy jej zachowaniu siadają.

No a my jak zwykle, po spacerku teraz drzemka, po drzemce obiadek i kolejny dzień zleci. :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

04 lis 2008, 13:34

ej normalnie Maya nie daje sie wogole nagrac..gadala jak katarynka i wyjelam aparat a ta zawiesila na nim wzrok i koniec...wylaczylam i odstawilam a ta od nowa gadac zaczyna....czemu sie tak krepuje? :ico_noniewiem: zdjec tez nie pozwala robic,czesto zamyka oczy albo zaslania sie reką lub odwraca plecami :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-04, 12:35 ]
w takim razie jeszcze jakies ciacho by sie przydalo,sto lat dla solenizantow!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: ....

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

04 lis 2008, 13:36

GLIZDUNIA, ja Ali czekolady nie dawałam, ale kilka razy od cioć i babć dostała i zawsze ja wystpywało, tak samo jak po kakao, dlatego jaj nie daję, wysypało ją równo po tych smakołykach "ale to była gorzka czekolada, wiec ja wysypać nie powinno. I maliny to takie mrożone z krzaka, bez nawozów, więc uczulenia nie będzie"
Pojechaliśmy teraz bo niedawno zmarła Mariusza babcia i chcieliśmy światełko zapalić. W tym roku już sie raczej nie zobaczymy :-D

[ Dodano: 2008-11-04, 12:40 ]
Sikorka, a właściwie Karolku.Obrazek od Alicji dla narzeczonego z okazji imienin

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lis 2008, 13:44

Ewcik, jak tylko się obudzi to mu przekażę tego soczystego buziaka :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”