Justus ?? hehe też dobre
Mój Tomek wymyslił Lucjana po dziadku noi od początku mówimy Lucjan , i znajomi pytaja jak tam Lucjanek?
[ Dodano: 2008-11-04, 15:46 ]
Wiecie czasem jak pomyśle że dzidziuś zmienia cały mój świat troche się boje czy dam rade ze wszystkim, nie bede sobie już mogła wyjść z koleżanka na spontaniczne piewcznko kiedy zechce bo przecież małego bąbelka samego w domu w życiu bym nie zostawiła
Ale to nic jak pomyśle z drugiej strony że bobas kiedyś jak wróce z pracy będzie szalał z radości i podleci przytuli się mocno i da buziaka
albo chwyci za ręke stęskniony ( synek mojej koleżanki ma prawie 2 latka i tak juz się zachowuje) , Krzyknie mamusia
i leci z buziakami
jak przychodzimy do niego krzyczy ciucia ( to Ja ) i dziudzia ( wój Tomek) i leci z całuskami. To cenniejsze niż wszystkie piwka i dyskoteki ( a wyszalałam sie za młodych lat nie powiem
)
Moja mama juz się doczekac nie może tak więc założe się ze czasem też mi z wnusiem / wnusią posiedzi ile bede chciała.
Dam rade
A Wy jak to wszystko odbieracie?
Misiunia - Ty masz juz pociechy to wiesz jak to jest , to musi być strasznie fajne być taka najważniejsza na świecie dla pociech co???