Witam z ranka :)
SHOO - Obama rulez... ;) Ja się nie za bardzo interesuję polityką, ale jak patrzyłam na tych dwóch amerykańskich kandydatów, to bardziej "na oko" wzbudza we mnie zaufanie Obama :) No i jest afroamerykaninem, więc wreszcie czarnoskóry prezydent w JUESEJ
a ten filmik z YouTube'a -
cos koszmarnego...
MARGARITA - i ten rzepik wystarczy w foteliku?? Ja może pózniej tez zrobie zdjecie swojego kombinezoniku, to Wam pokaze... Kupilam zolty, bo rozowy byl za wielki
SZKRAB - dzieki za odp. co do tej szczepionki, jak pojde w grudniu na kolejne szczepienie, to dopytam jak to jest... I za nic nie moge zapamietac tej nazwy-skojarzona...
chyba sie cofam w rozwoju...
ciekawe co u JAGNY...
moja @ dobiegla konca, juuppiiii... ciekawe kiedy przyjdzie kolejna... bez zadnych prochów... musze sie jednak zglosic po tabletki anty, ale tak mi sie nie chce jechac do lekarza, buu...
[ Dodano: 2008-11-05, 09:31 ]
czesc MARGARITA - nie wiem czy ja zle zinterpretowala ten filmik, ale myslalam, ze nie chodzi w nim juz nawet o zachowanie dziecka, tylko o puentę... "Use condoms...?" MASAKRA...
ja nie wiem czy bezstresowe wychowanie równa się z nie uzywaniem przemocy... jesli tak, to ja jestem bardzo na tak... tez ogladam "supernianie" i mam nadzieje, ze bede umiala miec takie podejscie do dzieci jak ona... chociaz boje sie, ze nie bede miala tyle cierpliwosci...
[ Dodano: 2008-11-05, 10:11 ]
to nasz kombinezonik...
a tu moje roześmiane mmaleństwo przed kąpielą: