Hej kochane...
Nie odzywałam się bo czasu mi trochę ciężko znaleźć - Bartek pracuje do późna, jeszcze go nie ma, ja sama zajmuję się panienkami
![:-D](./images/smilies/002.gif)
uwielbiam to zdecydowanie!! koleżanki mnie troszkę odwiedzały, ja siostrę np. dziś...
Na Wszystkich Świętych zostaliśmy tu, był cmentarz - zawsze palę białą świeczkę na opuszczonym grobie dziecka - ale w Lesznie trudno o taki grób - rodziny się opiekują, mieszkańcy itd. więc znalazłam najbardziej pusty i tam zapaliłam
![:-/](./images/smilies/005.gif)
Pogoda piękna była... obiad u teściów (coraz mniej mnie drażnią, niemal w ogóle - szooook
![n :ico_szoking:](./images/smilies/xx_szoking.gif)
) i już!
Edulitka, nie martw się tak już jest, moja Aga miała czarne zęby od kiedyś popularnego Kinder Biovital (nie wiem jak teraz), Patryk po niej i pewnie po butli mleka w nocy... Teraz piękne białe mają, ja za to miałam ok a max krzywe
Lili w nocy nic nie dawałam bo nie budziła się, Rozi odkąd skończyła 2 miesiące przesypia noce - więc też nie daję nic, zresztą nawet jak się budziły to nie wpadłabym, że pić chcą, ja w nocy nie piję to i trudno byłoby mi się domyślić
Anetko - i jak?? wyniki już są kochanie??
Kasiulka - brzuszek super, fajnie że bardzo mało tyjesz w ciąży ślicznie wyglądasz
Konrad jak zwykle słodki
Iwciu - jaki dół?? może czegoś potrzebujesz, może coś się stało?? czy tak po prostu dół, jakich ja np. mam kupę ostatnio - np. widziałam dwie piękne dziewczyny po dwudziestce, siostry i zaczęłam zastanawiać się czy mi dane będzie zobaczyć moje córki takie razem, dorosłe... czy i ja i one będziemy miały tyle szczęścia...
Felicity - przybij piątkę
![;-)](./images/smilies/004.gif)
teraz to już mi nie wmówisz, że aniołkiem jesteś co??
Maziu - jak Martynka zniosła wizytę??
Chloe - ja Cię rozumiem z tym - nic mi się nie chce, dot. pracy
bo mi to nawet wracać tam się nie chce
No i dla Oli od Mosob, buziaki
![n :ico_tort:](./images/smilies/xx_tort.gif)
- spóźnione a jakże u mnie to norma
![:-/](./images/smilies/005.gif)