Pati85, bardzo duzo Twoj Ericzek przybral na wadze, moj malo przybieral na piersi... a po miesiacu butlowania przybral 1300 gr - czyli by wypadalo, ze ok 600 gr na 2 tygodnie, czyli tak jak Twoj bobas.. i lekarz powiedzial, ze to bardzo duzo.
Tak wiec, rob tak, jak robisz - w dzien cyc, na noc butla... powinno mu sie wkrotce unormowac
a Twoje dylematy - czy tylko cyc, czy tylko butla, czy to i to - rozumiem chyba jak nikt inny (albo jak my wszystkie
), widzisz teraz, ze ladnie przybiera, wiec sie nie martw
ja czasami tez ignoruje placz malego (a raczej stekanie, nie przerazliwy ryk), czasami tak ma po jedzeniu, ze troche pomarudzi - musi sie wypierdziec
ja mu moge pomoc w bekaniu, ale nie w pierdzeniu
i czesto po 15 minutach stekania- zasypia
Marta26, u nas zupelnie na odwrot, w dzien maly jest glodomorem, a w nocy ani razu sie nie obudzi... a jezeli juz sie wybudzi, to dlatego, ze sie rozkopal i mu zimno
teraz na szczescie i to sie nie zdarza, bo pakujemy go w spiworek i nie ma bata, ze z niego wyskoczy
co do smoczkow, to temu, kto je wynalazl nalezy sie nagroda Nobla, bez smoczka to by chyba nam maly placzem dom rozniosl
rzeczywiscie... watek nam sie rozbujal, ale fajnie
w koncu jest co czytac !!
Gie, ciesze sie, ze podobala Ci sie historia mojego zmarlego chomika... ale nie bede Ci mowic, jak w wieku 7 lat, kuzyn powiedzial mi, ze chomiki potrafia latac
i co sie stalo z Babelkiem i Momolcia
dobra, my uciekamy na zakupy do Carrefoura (tak to sie pisze?), bo jutro A. wylatuje na kilka dni i musze miec pelna lodowke
pozdrawiam
[ Dodano: 2008-11-05, 18:45 ]
no wlasnie zamierzam na noc mu dawac butle tylko nie wiem czy sama czy najpierw dac z cycusiow popic a potem dorobic butle
najpierw podaj piers, pozniej butle.. pewnie polozna by Ci to samo powiedziala.