razem ze znajomymi wynajmujemy salę gimnastyczna dwa razy w tygodniu i chodzimy sobie poćwiczyć. Zanim byłam w ciąży to razem z nimi ćwiczyła m kraf mage, a teraz to sobie biorę materacyk i ćwiczę z bokugaga22, gdzie ty masz tą salę?
gorsza chyba ta infekcja niż antybiotyk, na tym etapie ciąży już raczej dziecku nie zaszkodziniestety będzie trzeba podać normalny antybiotyk...żeby infekcja na dzidzie nie przeszła...nie zaszkodzi mu????
Beatris, nic sie nie martw, na każdym etapie ciąży lepsze i bezpieczniejsze dla dzidzi są antybiotyki, które skutecznie usuną z Ciebie infekcję i choróbsko, niz nie leczenie tego, bo wtedy może dojść do powikłań nie tylko u dziecka, ale i Ciebie.. także suń po ten antybiotyk i do tego mnóstwo witamin i będzie dobrzewłaśnie mi lekarka powiedziała że niestety będzie trzeba podać normalny antybiotyk...żeby infekcja na dzidzie nie przeszła...nie zaszkodzi mu????
nie..., najgorsze że i ja sie nie znam...nie wiem co robic, czy ufać lekarce, to pediatra oli, nigdy mnie nie zawiodła, ale jeśli o fasolke chodzi to wiecie, że jest sie przewrażliwionym...czy to ta sam lekarka co kazała Ci renigast zażywać?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere, PalmaKaply, Tysonchole i 1 gość