Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

05 lis 2008, 19:06

a dlaczego... ?? znasz przyczynę że tak wczęsnie? czy to on tak się pchał...
wody mi odeszły i było po zawodach... w 7 miesiącu leżałam juz w szpitalu, bo mi skurczae naszły i rozwarcie na 2 palce było dostawałam zastrzyki na szybszy rozwój płuc u Młodego, ale po tygodniu wypuścili do domu... przyszedł jego czas widocznie :-)

adres niestety się nie zmienił... prawnik sobie chyba w kulki leci...
spokojnie.. Kochana, nie wszystko na raz, bo oszalejesz... :-) najpierw urodzisz, a potem się wyjaśni z chatą.. albo odwrotnie :-) cały czas trzymam kciuki, żeby było ok :-)
nie, z nikim nie mam takiego kontaktu...
no to, jeśli tylko chcesz, to będę czuła się zaszczycona :ico_wstydzioch: :-D wyślę Ci mój nr na kom, na PW, tylko mam jeszcze pusto na koncie, ale może doładujemy niebawem :-)

[ Dodano: 2008-11-05, 18:17 ]
Edytko - dziękuję :ico_wstydzioch: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: juz nr zapisałam :-)

poccoyo
Trzy tysiące lat minęło...

05 lis 2008, 19:26

dziękuję :ico_wstydzioch: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: juz nr zapisałam :-)
tylko nie dzwoń do mnie po nocach :ico_haha_01: :ico_oczko:
hehe
spoko...

a obstawiamy kiedy urodze?
ja obstawiam ze przenosze i bedzie to w grudniu...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 21:21 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

05 lis 2008, 19:29

tylko nie dzwoń do mnie po nocach :ico_haha_01: :ico_oczko:
hehe
spoko...
zazwyczaj po nocach śpię :-D a jak nie śpię to grzebię po ebay'u :-) także możesz być spokojna :-) ale pisać możesz do mnie o każdej porze dnia i nocy - będę czekała z niecierpliwoscia na wieści :-)
a obstawiamy kiedy urodze?
ja obstawiam ze przenosze i bedzie to w grudniu...
ja myślę, że koło terminu urodzisz, obstawiam 22.11 :-) ładna data by była :-D

poccoyo

05 lis 2008, 19:32

wolałabym 24.11
żeby był strzelec...a nie skorpion...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 21:22 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

05 lis 2008, 19:35

wolałabym 24.11
żeby był strzelec...a nie skorpion...
oo, Ty wiesz, że ja na horoskop nie patrzyłam :ico_olaboga: muszę jutro na spokojnie usiąść do tego :-D bo ja to chyba na koziorożca mam największe szanse...

poccoyo

05 lis 2008, 19:46

Strzelec 23.11- 21.12

Artykuł przygotowany we współpracy z serwisem www.reiki.keys.pl

Strzelec jest dziewiątym znakiem zodiaku, opiekuje się nim planeta Jowisz zwana "wielkim szczęściem"- planetą ekspansji, optymizmu, sławy i majątku. Strzelec należy do trygonu Ognia. Jest znakiem podwójnym charakteryzującym się dwoistością natury. Jedna skryta i wrażliwa, druga śmiała i beztroska. Jowiszowa natura Strzelca posiada wiele zalet. To jeden z największych optymistów spośród wszystkich znaków zodiaku, znajdzie pozytywne strony w każdej sytuacji, jest chodzącą reklamą siły pozytywnego myślenia. Ma silne poczucie sprawiedliwości, wrażliwy na krzywdę innych, bystry, odpowiedzialny, utalentowany w różnych dziedzinach. Postępowy, otwarty na nowe idee, idealista, ciekawy świata i ludzi, uwielbia podróże i zmiany. Odważny w swoich działaniach nieprzekupny, głodny wiedzy i pełen pasji. Ma silne poczucie wolności i niezależności, należy do ludzi bez względu na wiek, wiecznie młodych duchem. Jest szczery, przyjacielski, oddany swojej rodzinie - zwłaszcza dzieciom. Lubi wyzwania, ma duży temperament, romantyczny, skłony do wielkich namiętności. Mimo, że dobra materialne i sukces oraz sława nie są dla niego najważniejsze, często je osiąga .Ceni prawdę i szczerość, ma filozoficzne podejście do życia. Łatwo dostosowuje się do nowych okoliczności i zmian.

Jego mottem jest racjonalność, rozum, ekspansja, inspiracja ,nieograniczoność.

Strzelec jest znakiem bardzo zmiennym, jego gorąca natura i temperament powoduje, że szybko do wszystkiego się zapala, ale i też szybko gaśnie. " Łapie parę srok za ogon", często jest niekonsekwentny w działaniu. Niepoprawny optymista, goni za mrzonką, zatracając się w dążeniach. Czasami fanatycznie pragmatyczny, uwielbia prawić wszędzie " kazania", szczery aż do bólu. Nie znosi jakiegokolwiek krępowania i ograniczeń w życiu . Jest emocjonalny, nadpobudliwy, nadwrażliwy, łatwo wpada w gniew. Łatwowierny i naiwny, często wykorzystywany przez innych . Doznaje rozczarowań ponieważ zbyt idealistycznie podchodzi do życia i ludzi. Może mieć kłopoty finansowe przez zbytnią rozrzutność i bliskich, którym nie potrafi odmówić pomocy. Duży temperament powoduje, że ma skłonność do romansów. Może mieć więcej niż jeden związek małżeński.

Opiekuńcza planeta- Jowisz

Trygon- Ognia

Kolory- fiolet i błękit

Symbol- Łucznik

Klucz do sukcesu- konsekwencja, zapał, szczodrość

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

05 lis 2008, 21:00

poccoyo, wow.. suprr, a z jakiej stronki to brałaś? ja bym na koziorożca rzuciła okiem... :-)

ciekawe jak tam Agatka??

[ Dodano: 2008-11-05, 20:03 ]
ja tutaj czytałam... http://babyonline.pl/horoskop_charakter ... znaku.html

poccoyo

05 lis 2008, 23:34

http://serwisy.gazeta.pl/magia/0,36422.html

no właśnie Agatka mało coś ostatnio pisze... choć ma inet w domku...

Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

06 lis 2008, 08:54

:) :ico_haha_01: w domku mam tez męża który jest przyzsany do komputera......

dziewczyny, pije herbatke ide do wanny i lece do szpitala rodzić! ale to brzmi.... mojej małej jakoś wcale sie nie zbiera na to rodzenie.... no ale co poradze.....

odezwe sie napewno jakos niedlugo na TT albo napisze eska... raczej sie bardzo nie niecierpliwcie bo to moze potrwac do jutra....

PS. jutro moje urodziny :) :-D starzeje sie jak nic!

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

06 lis 2008, 09:33

estreya, trzymamy kciuki Kochana.... :ico_brawa_01: będzie dobrze... no i czekam na eska :-) :ico_sorki: oby jak najszybciej i najlżej Ci poszło :ico_sorki:
PS. jutro moje urodziny :) :-D starzeje sie jak nic!
dzieci odmładzają - pamiętaj :-D

Wróć do „Pozostałe”