ja juz dawno nie spie ale maz ze mną polezal az do tej pory o dziwo

snilo mi sie ze mala walila mnie pod zebro i bardzo to czulam ja nie wiem czy to wogole byl sen to chyba sen na jawie bo spac nie moglam wiec pewnie walila nozkami... bo od 4 tez dawala swoj leciutki pokaz i spac juz nie moglam... wkoncu sie uaktywnia a w dzien cisza ...ach to mala cwaniara:)
ja dzis nic nie robie nawet nie sprzatam totalna rozpusta jutro sie za to wezme...mialam robic roladki schabowe w sosie serowym :) ale mąz powiedzial ze doje pomidorowke i dopiero jutro sie to zrobi:D a dzis i tak ppewnie gdzies pojezdzimy.... musze wkoncu buuty kupic...i mamy tapetowac pokoj,.... i mialam do wyboru wyjezdzamy gdzies na weekend czy pokoj...wybralam pokoj... bo wkoncu on tego nie zrobbi...a jak gdzies pojedziem zwiedzac to ja i tak nie moge sie przemeczac
Dora, gratulacje:) napewno dziewczyna u mnie tak powiedzial i tak juz zostalo czyli przyszykuj sie na spokojna ciaze bez mocnych kopniakow:D
Agnieszka, wiem jakas dziwna ciagle o kase chodzi ze sami zarabiaja na siebie 2,500 to nie starczy na bachora;|