Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

07 lis 2008, 14:14

zdecydowanie powinnaś sie przebadac :-D :-D
też tak myślę :-)

donatka26, noo to juz finisz totalny będzie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja kończę wyszywankę z pejzażem, juz mi tylko kawałek nieba został :ico_brawa_01: a potem zabiorę się za aniołka :-)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2008, 14:25

ja kończę wyszywankę z pejzażem, juz mi tylko kawałek nieba został :ico_brawa_01: a potem zabiorę się za aniołka :-)
no to będziemy czekac na fotki :-)

mój mały po leniwym czwartku, dziś mamusi dokazuje, wypina się i kręci :-) i oczywiście po żebrach kopie :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

07 lis 2008, 14:35

a ja po zjedzeniu nalesniczków polezakowałam troche i teraz mi sie juz nie chce sprzatac..morze jeszcze wena przyjdzie..czekam..

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2008, 14:52

ja też juz zjadłam nalesniki z dżemem malinowym, teraz troszke odpoczne i jadę mamę zawieźć na dworzec

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lis 2008, 15:03

donatka jak zawiesicie karnisz i firankę to się pochwal.
a kończę wyszywankę z pejzażem, juz mi tylko kawałek nieba został :ico_brawa_01: a potem zabiorę się za aniołka :-)
ananke to poprosimy o fotki skończonego dzieła.

Ja właśnie skończyłam porządki w szafach i pawlaczach, zmachałam się tym skakaniem po krzesłach i stołkach. Ale skutek jest taki, ze mam trzy worki śmieci i dużo wolnego miejsca. Jak to człowiek potrafi nachomikować niepotrzebnych klamotów :ico_olaboga: , ale do pawlaczy tak fajnie się wrzuca, schodzi z oczu, a dopiero po czasie okazuje się, że to coś było w ogóle niepotrzebne i można było wyrzucić od razu :ico_puknij:

Teraz chwilkę sobie poleżę i idę robić obiadek.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

07 lis 2008, 15:21

a ja postanowiłam przeglądnąc zaleglą prase.. :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

07 lis 2008, 15:23

ale do pawlaczy tak fajnie się wrzuca, schodzi z oczu, a dopiero po czasie okazuje się, że to coś było w ogóle niepotrzebne i można było wyrzucić od razu :ico_puknij:
ja też tak robiłam notorycznie, a u siebie w świeżo kupionym mieszkaniu kazałam zdemontować od razu pawlacze... ale.. mam tam duuuużą piwnicę :-D

Kobietki, oczywiście się pochwalę, jak tylko skończę :ico_wstydzioch: :-D byłam już na spacerku z psem i teraz chyba pójdę sprawdzić, jak się czuje moja podusia w sypialni :-D bo przede mną jeszcze dziś wieczorem tygodniowe zakupki, więc muszę mieć siłę :-)

[ Dodano: 2008-11-07, 15:23 ]
ja juz po drzemce... mama mnie obudziła sms-em, bo stała w sklepie i nie mogła się zdecydować na kolor czapeczki dla dzidzi :-D

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lis 2008, 17:03

Znowu coś forum nie chciało się wczytać, ale już działa
ja juz po drzemce... mama mnie obudziła sms-em, bo stała w sklepie i nie mogła się zdecydować na kolor czapeczki dla dzidzi :-D
no to musiała się poradzić obowiązkowo w tak ważnej kwestii :-D :-D

My już po obiadku, zaraz jedziemy zamówić próg do drzwi wejściowych, bo stary został wyrzucony, a z klatki chłodem ciągnie. Zostaną nam jeszcze tylko do wymiany drzwi do pokoiku dzidzi i to będzie koniec :ico_sorki: :ico_sorki:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2008, 17:05

ja już zawiozłam mamę, zrobiłam zakupy, mąż coś na doworze robi, mam nadzieję, że będzie miał jeszcze siły zalozyć karnisz,no a jak nie to jutro mu nie odpuszczę :-)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

07 lis 2008, 17:07

Znowu coś forum nie chciało się wczytać, ale już działa
no ja też "walczyłam" :-)
no to musiała się poradzić obowiązkowo w tak ważnej kwestii :-D :-D
taa, koniecznie, a i tak kupiła zieloną - jej ulubiony kolor :-D więc nie wiem, po co sciemniała, że wybrać nie może :-D noo, ale jakos mnie musiała podejść, żeby nie było, że bez porozumienia :-) a tutaj owszem ciepłe czapki są, ale nie znajdzie się ani pół jednej, przyzwoitej, w cenie niepowalającej i do tego wiązanej.... tutaj dzieci chodzą z gołymi głowami najczęściej... ja jakos na to nie mogę patrzeć... w styczniu, jak Młody zaczął chodzić do szkoly i czekałam na niego pod szkołą po lekcjach to mogłam prawie całkowicie oślepnąć a i tak wiedziałam, że to moje dziecko wychodzi :-D jako jedyny miał czapkę na głowie :-D zieloną, bo babcia kupowała :-D

[ Dodano: 2008-11-07, 16:08 ]
Zostaną nam jeszcze tylko do wymiany drzwi do pokoiku dzidzi i to będzie koniec :ico_sorki: :ico_sorki:
noo, to suprr :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”