[ Dodano: 2008-03-11, 14:25 ]
hmmm wiecie, co dziewczyny ja wróciłam z ktg dopiero teraz. Byłam rano, na 9 ale było tyle kobiet ze mi kazała na 12 przyjechać, wiec pojechałam serduszko bije super, ale skurcze juz tam jakieś mi Sie zaczęły dochodziły do 40 i nie schodzimy 20 to juz, chociaż cos, chociaż jak leżałam wtedy na porodówce to mi dochodziły do 120, no i Ok zrobiły mi to ktg ale nie było, juz lekarza żeby mi ocenił to ktg, wiec jedna położna mówi ze ona umie oceniać ktg i może mi powiedzieć ze jest Ok i jakieś skurcze ja SA, ale lepiej żeby to lekarz zobaczył, wiec jak chce mam jutro przyjechać i mi lekarz oceni, wiec ja Do nie mówi tak skoro jest pani położna to mam pytanie, czy to normalne ze dziecko w nocy Sie w ogóle nie rusza a ona do mnie ze NIE i lepiej żeby lekarz mnie zbadał i zrobił USG wiec, jeśli mnie cos niepokoi to mam Sie zgłosić na izbę przyjesc, ale nie teraz, bo teraz jest wszystko ok, a ja do nie mowie to, co kiesy o 2,3.... W nocy, bo mnie juz w....... I przyjechałam do domu, dzwonie do mojej lekarki a ona do mnie ze skoro czuje w dzień dziecko i wieczorem ok 20 do 22 to jest ok a ze w nocy Sie nie rusza to w 39 Tc to normalne, wiec juz nie wiem, komu mam Wierzyc, chyba pojadę jutro do tej przychodni i niech mnie zbada i zrobi usg, zastanawiam Sie czy nie iść gdzieś prywatnie tutaj kolo mnie?????:Ico_olaboga:[/quote]
[ Dodano: 2008-03-11, 14:54 ]u mnie w dzien i wieczorem nie ma z ruchami problemu ,tylko w nocy nic sie nie rusza.
lalunia pisze:basiu ty weż troche ją poszturaj niech sie obudzi i da jakiś znak choć na chwilke
tak bede robic od dzis zobacze jaka noc bedzie.
lalunia pisze: a dzieci powinny sie ruszać, budźcie je
tez tak mysle.
lalunia pisze:mnie bolą biodra
mnie tez strasznie bola biodra i te kosci na dole szok jaki to jest bol,
[ Dodano: 2008-03-11, 15:00 ] [ Dodano: 2008-03-11, 15:01 ]a mi brzuszek opadł??????
[ Dodano: 2008-03-11, 15:02 ]