witajcie kochane Terminatorki!!!!!!
Na wstepie witam nowa
OBYŚMY WSZYSTKIE RAZEM SZCZĘŚLIWIE DOTRWAŁY PAŹDZIERNIKA....
[ Dodano: 2008-03-07, 17:06 ]
Acha....tak sobie myślę, że może niech każda napisze cos o sobie, będzie nam sie milej gadało....chociaż w sumie po tych 9 miechach razem i pożniejszym wspólnym noworodkowaniu, bedziemy sie znały jak lyse konie
Ja mam na imię Stella, mam 24 lata (więc jak na razie jestem najmłodsza ). Od pażdziernika zeszłego roku mieszkam w Dublinie, wcześniej mieszkałam pod Wrocławiem (pół roku), natomiast całe życie generalnie spedziłam w Warszawie. Tam też skończyłam studia- SGGW, mam licencjat z biologii. Od lipca 2006 jestem zona najprzystojniejszego faceta, jakiego w zyciu spotkalam...
Na obecna chwilę nie pracuje, rzuciłam pracę w 6 tygodniu ciązy, kiedy nie byłam juz w stanie wstać z łóżka. Przerwałam również (na miesiac) dzienna szkołe angielskiego, gdzie przygotowuje sie do egzaminu IELTS, ktory jest mi potrzebny do kontynuowania studiow w Irlandii. takie byly jeszcze niedawno moje plany na pazdziernik.....a teraz.....
Kazdego dnia dzieki Bogu czuje sie lepiej, mniej juz wymiotuje i nareszcie jestem w stanie jesc. Wiec niedlugo znow wroce do szkoly i pracy....
buziaki, czekam na wasze zeznania!!!!!