Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 10:17

ananke, no :D bo fajnie tak na nie powiedziec pchlątko hihihi:) takie slodkie to jest ...ale spokojne..... a mnie ciagnie do perelki no i lyczzka sobie nie odmawiam

nie no z tym ebayem to normalnie! tylko klapsa :P ale dobrze ze i dla starszaka cos zamowilas nie bedzie zazdrosny:)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

10 lis 2008, 10:20

ananke, no :D bo fajnie tak na nie powiedziec pchlątko hihihi:) takie slodkie to jest ...
taaa, zawsze mam dobre pomysły :-D :ico_brawa_01: :ico_haha_01: :ico_haha_02:
nie no z tym ebayem to normalnie! tylko klapsa :P ale dobrze ze i dla starszaka cos zamowilas nie bedzie zazdrosny:)
w sumie nie bywa zazdrosny, ale juz tak jęczał o te figurki, że mu wyszukałam jakieś bardziej rzadkie okazy z tych kolekcji... no i pewnie niedługo w Polsce zagoszczą :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 10:28

ananke, czemu zagranico wszystko jest pierwsze??? rzeczyiwscie u nas pojawia sie dopiero po pol roku jak u was wyjda.... ale zabawki z ficher price są super ale strasznie drogie;/

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 lis 2008, 10:28

Dzien dobry :ico_haha_01:
gaga22, z prezentami zawsze problem :ico_olaboga: ale tak jak ananke, proponuje cos na przyklad z przezroczystego szkla, bo to malo zobowiazujace i z reguly do wszystkiego w mieszkaniu pasuje.

Moj mezus ma za tydzien urodziny i od paru dni tez glowie sie co mam mu kupic w prezencie :ico_olaboga: Problem w tym, ze kosmetykow nie uzywa, ciuchy i dodatki kupuje tylko sam, a wszystkie gry, itp. dalam juz poprzednim razem. Jak sie wkurze to zamowie tylko tort z zyczeniami i na tym koniec :ico_zly:

Wczoraj zmarzlam straszliwie, no i dzis obudzilam sie bardzo "pociagajaca". Z nosa mi sie doslownie lalo. Zastosowalam swoj stary sposob, czyli nagrzac porzadnie w domku, goraca herbatka, ciepla pizamka, kolderka pod szyjke i lulu caly dzien, no i mam wrazenie, ze troche przeszlo. Zawsze najlepiej dziala na mnie dlugi sen :-)

Mam pytanko: bierzecie kapiel w wannie czy tylko prysznic? Jakos teraz gdy brzuchol wiekszy mam jakies opory, przed codziennym dlugim wylegiwaniem sie w wannie. Jak to jest u Was?

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 10:30

Sandrusia, ja od kiegy w ciazy jestem to tylko prysznic no i raz na 2 tyg wanna by sie porzadnie ogolic:) a tak robie sobie prysznic codziiennie:)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

10 lis 2008, 10:39

gaga22, z prezentami zawsze problem :ico_olaboga: ale tak jak ananke, proponuje cos na przyklad z przezroczystego szkla, bo to malo zobowiazujace i z reguly do wszystkiego w mieszkaniu pasuje.
dokładnie.. ja to zawsze "gubiłam" wazony :-) a teraz takie cudeńka sprzedają, że oczka aż błyszczą :-)
Mam pytanko: bierzecie kapiel w wannie czy tylko prysznic? Jakos teraz gdy brzuchol wiekszy mam jakies opory, przed codziennym dlugim wylegiwaniem sie w wannie. Jak to jest u Was?
Sandrusia, ja biorę prysznic codziennie... jakoś mi tak nawet nie chce się leżeć, zresztą nigdy nie lubiłam wanny... może dlatego...
ananke, czemu zagranico wszystko jest pierwsze??? rzeczyiwscie u nas pojawia sie dopiero po pol roku jak u was wyjda.... ale zabawki z ficher price są super ale strasznie drogie;/
noo, tak to już jest, najpierw wszystko w Stanach, potem wyspy, potem reszta świata :-)
a zabawki rzeczywiście z fishera tutaj tańsze, chrześniakowi ostatnio kupiłam 3 zabawki w canie takiej, że na allegro kupiłabym tylko jedną... nawet paczka do Polski mnie nie powaliła ceną :-) :ico_sorki:
no i mam wrazenie, ze troche przeszlo. Zawsze najlepiej dziala na mnie dlugi sen :-)
noo, to całe szczęście, że Ci przeszło :ico_sorki:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 10:43

witajcie :-) , ja troszkę sobie pospałam, a mój mały z kolei o 2 w nocy tak zaczął szaleć, że myślałam, że brzuch mi rozerwie, pierwszy raz tak ostro wywijał, aż się wystraszyłam jak mnie tak obudził :-) , teraz od rana spokój, tylko się troszkę poprzeciągał.
idę się myć i zrobić śniadanko, potem ogarnę mieszkanie.
Jeśli chodzi o kąpiel to my mamy wannę, ja się kąpię codziennie, ale nie trwa to więcej jak 10 min.
Miłego dnia! :ico_oczko:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

10 lis 2008, 10:47

hej
ja śniadanko robie - na owsianke mnie naszło :-)

ja biore tylko prysznic - nie mam wyczucia co do temperatury, zawsze lubiłam baardzo gorącą wodę więc wolę nie ryzykować.

gaga czyste szkło jest super i np kieliszki ładne do wina - to zawsze sie przyda, czy fajne szklanki wysokie na soki czy drinki...

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 11:03

Beatris60, ja wlasnie wczoraj takie cos dostalam ozdoba na butelke wina i 2 kieliszki na szmpana lub wino

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

10 lis 2008, 11:33

na pewno nie ma co kolorowego czegoś jak sie nie zna upidobań, pamiętam jak dostałam świecznik butelkowa zieleń na parapetówe a ja całe mieszkanie na zółto-niebiesko miałam...

M w pracy więc siedzimy same z Oleńką. posprzątam i pewno jakiś spacer zaliczymy bo pogoda ładna. jakieś drobne zakupki spożywcze mnie czekają i tyle...no i to prasowanie czeka...czy Wy też tak prasować nie lubicie?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”