Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 21:06

lady bo tak, jak kiedyś pisałam, on też ma czasem prawo do jakiejś rozrywki :ico_haha_01: A że zdarza mu się to bardzo rzadko to ja nie robię z tego problemu . Tylko dostał opieprz za to, że mógł wysłać sms :ico_noniewiem: :-D

[ Dodano: 2008-11-10, 20:08 ]
Kurcze znowu mnie żołądek pobolewa ... A w zasadzie tak nieprzyjemnie kłuje :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 21:16

to jakby moja od czasu do czasu zaszalal to tez bym wielkich problemow z tego nie robiła, a tak...czasem sie tak zastanawiam czemu se go wziełam, przed slubem koscielnym sie ciezko zastanawialam, nawet protokolu nie chciałam isc spisac bo tak sie obawiałam, ale ku..serce zaagłuszyło rozsadek jednak i mam.. :ico_noniewiem: nie moge powiedziec ze mam zle, np codziennie mi robi kolacje, gotuje obiady czesto, ost nawet zmywa codziennie :-D zaspakaja nasze potrzeby finansowe, jest wspaniałym ojcem dla Milki, ale cokolwiek by nie robił jego podejscie do alkoholu mnie po prostu doprowadza do białej goraczki i jest mi tak smutno i zal ze byłoby tak fajnie gdy nie to.. :ico_noniewiem: ale zas posmuciłam :ico_olaboga: :ico_olaboga:

ide jakis filmik obejrzec i :ico_spanko:
do jutra kochane..

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 lis 2008, 21:24

hejka dziewczyny...bylismy po pampersy bo cos sie koncza i jakas promocja...46szt za 7,30f...no to wzielismy 2 paczki.....wiec na troche bedzie :ico_sorki:

Kamila,no ladnie sie zalatwia sprawy pocztowe hehe...no faktycznie ma szczescie ze Go kochasz :ico_haha_01:

Lady,jak tak czytam co ta Milka dostanie to az w szoku jestem :ico_szoking: no to sie popisza wszyscy....ale jak mowisz-maja kase to niech kupuja!! :ico_oczko: ale chyba umeblujecie Milenie pokoik do ostatniego kata tymi zabawkami co?u nas nierealne zeby to zmiescic w omu wszystko....no ale z niektorych rzeczy bym zrezygnowala juz...ja juz patrze zeby posegregowac i ograniczyc Mayci zabawki :ico_noniewiem:

a ja sie przyznam ze Maya wlasnie wrabala niezla porcje kebeba z kuraka,z cebula i salata....matko az jej rece drzaly na sam widok :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 21:37

Daria ej no, po jednej porcji kebabu Mayci nic się nie stanie :ico_haha_01: Wiktor jadł dziś ze mną domowe tosty :ico_oczko:

My kupiliśmy w Auchan pampersy 62 sztuki za 50 zł, a w Biedronce Huggisy 56 sztuk za 40 zł :ico_noniewiem: Zawsze kupujemy dwie paczki.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 lis 2008, 21:44

no najlepiej pampersy kupowac w promocjach...my zawsze w tesco bo czesto sa promocje jakies...no ale skoro dzis byla przecena z 11 na 7f to trzeba bylo brac :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 21:46

Wiesz, my kupujemy co miesiąc nawet jak nie są w promocjach :ico_noniewiem: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 lis 2008, 21:50

a my kupujemy nabiezaco....ostatnio np. z tygodnia na tydzien czekalismy az Maya wyrosnie z rozmiaru 4...no ale teraz jak ma juz 5 to bedzie je chyba miala dlugo wiec mozna kupic na zapas nawet....zazwyczaj kupujemy na piatkowych zakuach chyba ze jakies rozwolnienie mamy to w tygodniu sie podjedzie....

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 21:53

No to widać każdy ma inną taktykę zakupową :ico_haha_01:

D. już śpi, liczył na coś ale ja :ico_nienie: Nie mam ochoty, a poza tym ten żołądek mnie ćmi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 22:02

Hej!
a u nas pampersy w tesco kosztują zwykle 49zł za 56sztuk chyba, bo nie jestem pewna ile ich jest :-D ale często jest promocja i wtedy kosztują 42zł.

Jagódka no może masz rację z tym spaniem, ale ja nie mam takich obaw...i raczej dałabym ją z chęcią, żeby choć 1noc przespać spokojnie....
Glizdunia no Ciebie tym bardziej rozumiem, bo zawsze sama wszystko, poza tym śpicie razem to byłoby ciężko...hehehe
no książeczki super, muszę przemyśleć. dzięki za pomysł.
Jagódka no pokażesz małą? już się nie mogę dozcekać...
Kamizela zbłąkana owieczka z D? :ico_haha_01: dobrze, że ma taką wyrozumiałą żonę!!!
Lady a on tak miał już przed ślubem??? no to na prawdę będzie teraz problem, bo on się nie zmieni...skoro taki zawsze był...
a prezenty Milcia świetne dostanie, aż bym się z nią zamieniła... :-D
Ewcik no w tym roku będziesz miała super święta co???

dzień w pracy minął owocnie...3klientki :ico_haha_01: co prawda ne zostawiły u mnie majątku, ale cieszę się, że nie siedziałam bezczynnie! potem J przyjechał wreszcie na 1zabieg, no muszę dbać o męża nie? :ico_oczko:
w domu ok, chociaż Hanka jakaś marudna...grzebie w buzi i wymusza bajki..więc znów ma szlaban na tv i kompa... :-D
była z dziadkami w lesie...i wiecie co? sama znalazła grzybka!!!! aż mama do mnie zadzwoniła...że Hanka stanęła przy drzewie i woła...bauś, gzibki, gzibki..mama podeszła i mówi, że ty nic nie ma..patrzy, a pod liśćmi stoi grzyb!!! Hania go wydłubała paluszkiem! :ico_brawa_01: ale miała wielką radość!!!
a w domu robi cuda normalnie...włazi na stolik...postawiła na nim nocnik, a potem weszła na stolik i usiadła :ico_haha_01: no i szaleje na całego...

nie wiem co jej jest...w nocy deszcz stukał w daszek za jej oknem i może się tego bała? albo zęby, co prawda jeszcze nie są zupełnie na wylocie, ale trójki są opuchnięte...nie wiem co robić...nie chcę dawać nic przeciwbólowego jescze, bo na pewno będzie gorzej...trudno, musimy się przemęczyć..
Kupiłam młodej dizś tran...owocowy...wypiła łyżeczkę, ale początkowo wypluła...bo w sumie pachnie świetnie, ale smak bleee....ale potem chciała jescze, więc może jutro będzie lepiej.
dziś zjadła 3obiady! :ico_szoking: bo mojej mamie się zapomniało :ico_haha_01: no pięknie...
młoda waży 11kg (a może już więcej bo to dane sprzed 2tygodni chyba :ico_haha_01: ) i ma z 82cm...to normalna nie?

ok, zmykam do mężulca! musimy obejrzeć "teraz albo nigdy" bo wczoraj poszliśmy spać..........

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 lis 2008, 22:02

ach Kamila wspolczuje bolu zoladka...moze masz tn moj bol-jakos netem przeszedl bo powinien mnie tez bolec wedlug schematu ...a nie boli chyba po tych tapsach co biore :ico_noniewiem: :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-11-10, 21:07 ]
Wow Hanka duza dziewczynka...Maya dalej wazy 10kg-wazona kilka dni temu...dokladnie 10,100 i nie tyje od miesiaca conajmniej :ico_noniewiem: i moze z 80 cm ma...albo ciutek mniej :ico_noniewiem:
no ale Zborra 3 obiady? :ico_szoking: :ico_haha_01: :-D

i :ico_brawa_01: za grzybki i klientki...niech wylaza jak grzybki po deszczu :ico_sorki: :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”