Hej!
a u nas pampersy w tesco kosztują zwykle 49zł za 56sztuk chyba, bo nie jestem pewna ile ich jest

ale często jest promocja i wtedy kosztują 42zł.
Jagódka no może masz rację z tym spaniem, ale ja nie mam takich obaw...i raczej dałabym ją z chęcią, żeby choć 1noc przespać spokojnie....
Glizdunia no Ciebie tym bardziej rozumiem, bo zawsze sama wszystko, poza tym śpicie razem to byłoby ciężko...hehehe
no książeczki super, muszę przemyśleć. dzięki za pomysł.
Jagódka no pokażesz małą? już się nie mogę dozcekać...
Kamizela zbłąkana owieczka z D?

dobrze, że ma taką wyrozumiałą żonę!!!
Lady a on tak miał już przed ślubem??? no to na prawdę będzie teraz problem, bo on się nie zmieni...skoro taki zawsze był...
a prezenty Milcia świetne dostanie, aż bym się z nią zamieniła...
Ewcik no w tym roku będziesz miała super święta co???
dzień w pracy minął owocnie...3klientki

co prawda ne zostawiły u mnie majątku, ale cieszę się, że nie siedziałam bezczynnie! potem J przyjechał wreszcie na 1zabieg, no muszę dbać o męża nie?
w domu ok, chociaż Hanka jakaś marudna...grzebie w buzi i wymusza bajki..więc znów ma szlaban na tv i kompa...
była z dziadkami w lesie...i wiecie co? sama znalazła grzybka!!!! aż mama do mnie zadzwoniła...że Hanka stanęła przy drzewie i woła...bauś, gzibki, gzibki..mama podeszła i mówi, że ty nic nie ma..patrzy, a pod liśćmi stoi grzyb!!! Hania go wydłubała paluszkiem!

ale miała wielką radość!!!
a w domu robi cuda normalnie...włazi na stolik...postawiła na nim nocnik, a potem weszła na stolik i usiadła

no i szaleje na całego...
nie wiem co jej jest...w nocy deszcz stukał w daszek za jej oknem i może się tego bała? albo zęby, co prawda jeszcze nie są zupełnie na wylocie, ale trójki są opuchnięte...nie wiem co robić...nie chcę dawać nic przeciwbólowego jescze, bo na pewno będzie gorzej...trudno, musimy się przemęczyć..
Kupiłam młodej dizś tran...owocowy...wypiła łyżeczkę, ale początkowo wypluła...bo w sumie pachnie świetnie, ale smak bleee....ale potem chciała jescze, więc może jutro będzie lepiej.
dziś zjadła 3obiady!

bo mojej mamie się zapomniało

no pięknie...
młoda waży 11kg (a może już więcej bo to dane sprzed 2tygodni chyba

) i ma z 82cm...to normalna nie?
ok, zmykam do mężulca! musimy obejrzeć "teraz albo nigdy" bo wczoraj poszliśmy spać..........