musze dziewczyny wziąć z was przyklad i tez wychodzic, zyby ochlonąć, bo jak nie to zwariuje

Patryk nadrabia zalegloscii dzis jest nie do zniesienia:caly czas kwęka, nie chce spac, nie bardxo jesc, w nocy tez plakal i mruczal
mowie mojemu, ze ja chce urlop!!!!!
a co do tego,ze dzieci wolą tate, to chyba prawda, na poczatku mam nadz. Patryk jeszcze nie mowi, ale potrafi zrezygnowac z jedzenia, zeby na tate patrzec, choc jest glodny. Noi po powrocie z pracy, tez ide w odstawke.Bo tato bedzie robic samoloty, dziwne miny i pozwoli oglądac tv

a mama nie.
ivkaJ nie mowilas gdzie mieszkasz

a my troche po sasiedzku

no my w irlandii siedzimy juz troszeczke. A ty Karolina w UK?bo nie doczytalam
Dziewczęta z wyspy mam nadzieję, że ten sztorm w końcu minie i zawita do Was wiosna. U nas wprost cudowna pogoda.
zazdroszcze Ci Yvone. Jeest na prawde fatalnie,wlasnie zrobilo sie ciemno, musze zapalic swiatlo, bo liter nie widze
[ Dodano: 2008-03-11, 18:25 ]
pisze w ratach, bo mi internet odłącza, a nie znoise juz dzisiaj pisania tego samego postu 2 razy!!!!!
A u mnie jest odwrotnie. Mały mowi mama a tata jeszcze nie powiedział. Dzis wogole strasznie sie rozgadał. Było mama, dziadzia, baba, daj, nie

A na ryska woła dada.

jak to robisz wisienko?caly czas z nim cwiczysz?czy jak? bo moj malec wogole nie jest zainteresowany zeby po mnie powtarzac
Karolina nie moge sie na patrzec na zdjęcia Amelki!taka duza

i szyja taka dluga

mam jakies zboczenie jesli chodzi o szyje

bo Patryk byl taki grubiutki, ze do niedawna jej nie mial...
wiec jak sie pokazala, to od razu wydal mi sie doroslejszy