Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 10:15

ananke, oj nie bylo mnie u mamy tydzien czasu a mimo wszystko tu zostawilam jak to mama mowi swoje drugie dziecko! czyli moj pies on tak teskni za mną :(

no wlasnie u nas jak sie leczyc panstwowo to lepiej wcale sie nie leczyc:D a najsmieszniejsze jest to ze i tak sie placi za plombe

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lis 2008, 10:17

z zębami nic nie mówię, sama mam uraz do polskich dentystów państwowych i od kilku lat nie chodzimy inaczej niż prywatnie... z Norbertem od samego początku na przegląd i lakowanie od razu prywatnie...
ja też chodzę prywatnie, prawie 20 lat do jednej dentystki. Teraz od dwóch lat jeżdżę 50 km do niej, bo nie chcę zmieniać. Zresztą u niej tez już mam specjalne ceny :-D A tu przy samej granicy ceny są koszmarne :ico_olaboga: Tyle samo mnie wychodzi plomba z dojazdem u mojej dentystki, co tutaj sama plomba. Wariactwo jakieś.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 10:22

ide sobie zagram w arkanoid :D z nudow

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 10:23

noo, Laseczki w Dwupakach :-) zbieram się powoli... jeszcze lunch muszę Młodemu zrobić do szkoły :-)

i kulamy się, odprowadzę go do szkoły, bo mam prawie po drodze - no i w czasie się nam zgrało, bo on ma na 9.00 do szkoły, a ja pierwsze pobranie krwi :-)

trzymajcie kciuki, żebym tam nie padła, nie zwymiotowała i żeby mi za głośne w brzuchu nie burczało :-D

miłego przedpołudnia :-)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 10:39

witajcie :-) , ja niedawno wstałam, zrobiłam herbatkę i muszę umyc głowę i iść do sklepu po sniadanko.
ananke, będziemy trzymać kciuki :ico_oczko:
ja też chodzę prywatnie do dentysty i jestem zadowolona :-)
miłego dnia! :-)

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lis 2008, 10:42

trzymajcie kciuki, żebym tam nie padła, nie zwymiotowała i żeby mi za głośne w brzuchu nie burczało :-D
trzymamy

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

13 lis 2008, 11:29

hej
ja mam dziś w planach sprzątanko, zmiane poscieli u małej i mycie podłóg itp. na obiad wątróbka drobiowa z cebulką, ziemniaczki i suróweczka.

do dentysty chodze od lat tego samego, prywatnie, ale małą leczę państwowo, bo kolezanka poleciła mi super dentystke, ma rewelacyjne podejście do dzieci ale przyjmuje tylko państwowo w 1 przychodni w wawie.

milutka nie czekaj bo podobno różne zakażenia ząbka sa niebezpieczne w ciąży, lepiej wyleczyć.

ja załamana tym kaszlem jestem - po antybiotyku jest lepiej, znaczna poprawa, nie dusze sie tym, kaszlem, ale nie ustąpił całkowicie :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-11-13, 10:30 ]
ananke, trzymam kciuki za badania i zdrówka dla Ciebie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 11:33

Beatris60, jeszcze kaszelek nie przeszedl?? a moze to pluca???

no ja ide do dentychy w next tyg u mnie na osiedlu jest rywaciarz podobno dobry

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 11:49

hej hej :-)

ja w domku na godzinkę :ico_brawa_01:

zawału dostałam z radości :-) Kobiety, nie piłam roztworu glukozy z wodą :ico_szoking: , piłam napój o smaku pomarańczowym, gazowany, wyglądał jak takie napoje dla sportowców, 400ml tego, jak fanta dosłownie... pielęgniarka widząc moją konsternacje na widok tych buteleczek, które przede mna postawiła, zapytała o co chodzi... wytłumaczyłam, że w Polsce pije się czystą glukozę itd.. ona w śmiech i mówi, że ostatni taki roztwór podawała pacjentowi chyba 10 lat temu :ico_szoking: :ico_sorki: no i że mają takie maszyny w laboratorium, że wykrywają mikroślady wszystkiego, także ona widząc moje wyniki będzie wiedziała, co jadłam na długo, długo przed badaniem :-) no i kiedy był ostatni posiłek :-)
oczywiście nie musiałam tam zasiedlać poczekalni przez dwie godzinki, więc wróciłam do domku :-)

Beatris60, zostaje Ci czosnek z mlekiem na noc... zabije wszelkie bakterie...

Awatar użytkownika
katia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

13 lis 2008, 12:13

Witam

przepraszam, że się nie pokazuję :ico_placzek: ale nie mam si,ly siedziec przy kompie...

byłam w poniedziałek u gina.
dzidziuś rosnie zdrowo. Ma zdrowe serduszko i mózg i resztę narzadów też :ico_brawa_01: :-D tylko siedzi po turecku w miednicy i nie mozna podglądnąć płci, ale to nie ważne wcale :ico_nienie: najwazniejsze że wszystko jest dobrze

to połozenie pośladkowe mam nadzieję, ze się zmieni. Ma jescze dzidziuś trochę czasu. No i dokucza mi to często, bo siedzi mi na pęcherzu i tupie po nim nóziami. A do tego jak trochę pochodzę nawet na mały spacer, to potem mnie cały brzuch boli i muszę leżeć :cry:
ale dam radę

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”