moja ma na bank uczulenie na pomidora więc o pomidorowej może zapomniec naraziezjadł na obiadek u dziadka pomidorowa z ryżem
[ Dodano: 2008-11-13, 14:28 ]
Wrócilismy od lekarza Franek przybrał 360 gram więc waży 7400 i mierzy 68 cm
moj wazy jakies 10 i wcale nie jest bardzo gruby i mowia to osoby postronne, jest taki jaki ma byc wiec 9400 tez fajniemalutki wazy 9400 takze taki chyba sredni.
ja mam to samo... czasem brak mi cierpliwosci wiec maz przejmuje malego, zebym nie wybuchla... niewyspana jestem totalnie okropna i nerwowa...ale powiem Ci ze coraz gorzej znosze te nocne pobudki.
my idziemy jutro na "przegląd"Sylwia.O., a od kiedy makaron można dawać?Wrócilismy od lekarza Franek przybrał 360 gram więc waży 7400 i mierzy 68 cm
ojojoj, niedobrzepoza tym u nas kiepsko, dziś mężulek stracił prace
to tak jak u mnieCo do jedzenia to nasz mały żebrak, tak jak Julcia Sylwi, chciałaby jeść wszystko z naszego talerza. Nie żałuję jej ale w rozsądnych ilościach, głównymi jej posiłkami i tak są dania specjalnie gotowane dla niej lub słoiczki.
bodajże jak skończy 9 miesięcy to można. Ja niedługo malej dam do zupki może makaronik zacierkowySylwia.O., a od kiedy makaron można dawać?
nie martw sie lalunia. Napewno znajdzie coś duuuuużo lepszego. Zobaczyszpoza tym u nas kiepsko, dziś mężulek stracił prace
moja jak waży z 8 - 9 to swiatzapomniałam napisac,ze wazyłam Biankę- niecałe 10,5kg,to duzo???
u mnie to samo nawet czasem co 1,5h ale weźmie cyca do bużki i spokój . Dziś mi koleżanka poradziła żeby kupić smoczka o krztałcie kuleczki tak jak brodawka ( tylko że Franek bezsmokowy nie umie ciągnąć) może w nocy jak mu przez sen włoże zamiast cyca może coś pomoże . Choć nie wiem czy załapie.Emilko w nocy Konradek budzi sie na jedzonko srednio co 2 godzinki, cycunia pociumka moze z 5 minut i zasypia. ale z zegarkiem w reku co 2 godzinki.
ale powiem Ci ze coraz gorzej znosze te nocne pobudki.
o kurcze.... napewno coś znajdziepoza tym u nas kiepsko, dziś mężulek stracił prace
ja tez oddałam głosiki 5 gwiazdekdziewczyny, zagłosowałam. muszę jednak stwierdzic,ze szwindlem jakims pachnie ten konkursik, co zagłosuję,to it ak za kazdym razem 2,9 , dziwne,no nie?
ładnie waży nie widac tego po niejzapomniałam napisac,ze wazyłam Biankę- niecałe 10,5kg,to duzo???