Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 21:24

Hej!
ja tylko na chwilkę, bo młoda jescze w wannie...
Karola widziałam na razie na fotach, filmy na później, ale i tak jestem zauroczona jego uśmiechem! ma to po mamie! :ico_haha_01:
Glizdunia no gratulacje!!! kamień z serca....

a reszcie odpiszę później...
Hania dostała sraczki...aż wróciłam wcześniej z pracy, bo J sam i dzwoni, że ona ciagle płacze, że ją boli nonono itp...wracam,a to dziecko pełne energii! wypiła smectę...potem coś z elektrolitami, ale nie bardzo chciała bo słone, teraz może przemycę w mleku. No i od 18 nie było już kupy, więc chyba luz.

KUlka...no wiesz...opierniczać za prawdę nie będę. Ja wiem, że jestem jędza. ALe uważam, że takie słodkie pierdzenie to beznadziejny fałsz i jak mam inne zdanie to twardo je będę pisać. sory, ale wydaje mi się, że nie jesteśmy tu od zalewania się słodką trucizną nie? więc spoko, masz rację w tym stwierdzeniu... :ico_haha_01:

a teraz spadam i zajrzę później!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 21:25

ej a mozecie sie ze mnie posmiac ale w tym osrodku wczoraj to bardzo duzo ludzi z malymi dziecmi bylo.....i wszystkie maluchy poubierane w Nexta i Gapa....wiecie ze ja juz rozpoznaje kazdy ciuch tych firm :ico_wstydzioch: :ico_olaboga: :ico_puknij: ja juz mam jakas manie chyba :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 21:29

Karola buhaha mocno powiedziane ale zgadzam się z tobą :ico_haha_01: Forum jest po to, by wymieniać się opiniami a nie slepo przytakiwać.

Daria D. nie ma prawa jazdy na autobus, wszystkie ma oprócz tego i wątpę żeby przez te 1,5 miesiąca, które zostało do wylotu zdążył je zrobić :ico_noniewiem: Nic straconego, może kiedyś trafi się okazja.

[ Dodano: 2008-11-13, 20:32 ]
Daria :ico_haha_01: Wiecie co, ja nie patrzę tyle na firmę co na jakość ubranka, miłą kolorystykę i funkcjonalność ... A że te waloryz wykle łączą się ze znaną firmą to inna sprawa :ico_noniewiem: Na przykład w H&M lubię to, że mają w spodenkach gumki dzięki którym dopasowujesz spodenki do dziecka i nie muszę zakładać paska do spodni, kurtka ma takie wykończenie pod szyją, ze nie drapie małego w buzię. Chodzi o to, by mały czuł się wygodnie w swoich ubrankach.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 21:34

Zborra,a co tak Hanke przeczyscilo,moze po jakims owocku?no i tak sobie pomyslalam ze na dobra sprawe to ja nawet smekty nie mam :ico_noniewiem:

aha a mandarynki i pomarancze Maya juz zajada ze skorka :ico_noniewiem: maly Nicolasek tez tak je wiec widze ze sobie fajnie radzi i mimo ze ma mniej zebowto ladnie gryzie :ico_noniewiem: wiec nie mam oporow juz :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 21:37

Daria ja daję Wiktorowi też ze skórką ale on je sobie ssie więc skórka mu nie przeszkadza :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 21:42

Obrazek
Obrazek
Obrazek
to juz w polowie gotowy pokoik Mayci,robimy go na raty bo wiadomo,kasa i czas....jeszcze zaslonki,posciel i ozdoby ...czyli wszystko co ma nadac koloru bo narazie bardzo spokojnie w nim jest a chce go ozywic czerwienia i zielenią...zobaczymy jaki bedzie efekt koncowy :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-11-13, 20:46 ]
Kamila,masz racje...dlatego te firmy tak mnie przyciagaja bo maja te kolory w ktorych ja jestem zakochana doslownie :ico_puknij: :ico_oczko: a wiesz ze ja tez zwracam uwage na te gumki w spodniach bo Maya zawsze ma za luzne w pasie..... :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 21:46

a moja nie przepada za cytrusam takimi na razie...więc się nie wypowiadam...
Glizdunia no wiesz, ja też lubię nexta...i pewnie przez to oglądanie katalogu też bym już rozpoznała :ico_haha_01:
młodą mogło po owocach, ale w sumie wczoraj zjadła ich bardzo dużo i różnych, a biegudna pojawiła się dopiero ok.14... :ico_noniewiem: jadła na obiad jeszcze klopsa...który już kilka dni był w lodówce... :ico_wstydzioch: ale ja też jadłam, właśnie żeby sprawdzić, czy jest ok...kretynka...no ze mną w porządku, ale może jej biedny brzuszek tego nnie strawił odpowiednio...nie wiem co będzie w nocy. A gnida taka czujna, że nawet ten elektrolit w mleku wyczuła!!! :ico_szoking: i nei wypiła! i musiałam jeszcze raz robić...no i trochę enterolu wsypałam i wypiła...więc może jakoś dotrwamy do rana.
Glizdunia no wiesz, ja to mam apteczkę jak nie wiem...po trochu wszystkiego..a smectę i enterol na biegunki to już zawsze mam...

Lady gratulacje!!!! powodzenia zatem, ale jestem podniecona...hehehe, jakby to o mnie chodziło...
idę jeszcze raz przeczytać, coście pisały...ale chyba większość dotyczyła rozpętanej przeze mnie wojny ubraniowej... :ico_haha_01: a tego już mi się nie chce opisywać, bo po co? każdy inaczej czuje..mam znajomych, u których w domu 18stopni to już upał niemalże...więc wizyty u nich to był dla mnie niezły horror...ich u nas też, bo u nas zawsze z 22stopnie... :ico_haha_01:
no, przejrzę jeszcze raz, co się dziś działo...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 21:50

dziewczyny nie wiem co jest ale wlasnie poczta mi paczke doniosla :ico_szoking: o tej godzinie rozwoza :ico_szoking: pierwsze widze ale sie wystraszylam jak zapukali,malo zawalu nie dostalam...chyba kurtka z ebaya...lece otwiarac :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 21:53

Daria świtnie będzie wyglądał pokoik Mayi :ico_brawa_01: Aż się rozmarzyłam bo ja też marzę o takim dla Wiktora :ico_placzek: :ico_sorki:

Na ściany będziesz coś wieszać ?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 21:53

wow...sliczna,piekna,zadbana jak nowa....cudna,niedodostania w sklepie taraz i kosztwala 4f z przesylką :ico_szoking: :ico_haha_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale sie ciesze!!!teraz czapka i butki i dziecko ubrane na zime :ico_brawa_01: :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”