Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 22:06

Lady,no to niezla jestes w kombinowaniu nad niekapkiem...hihihi aparatka doslownie!!! :-D :ico_brawa_01: :ico_sorki:

no pokoik malusi...dla malej dziewczynki :ico_haha_01: no i dlatego tez z ciemnymi barwami uwazac musze bo optycznie pomniejsza ale tez caly jasny byc nie moze wiec bedzie czerwono zielono bialo i eci...no i ta magnolia na scianach :ico_haha_01:

Lady,bolu w nadbrzuszu nie mam od miesiaca i biore jeszcze te tabletki na wrzody ktore tez pewnie cos mi tam pomagaja :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 22:12

A ja wypożyczyłam dziś sobie 3 książki i mam ambitny plan, by je przeczytać :ico_noniewiem:

A jutro robię drugie podejście do kupna spodni, zobaczymy co z tego wyniknie ...

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 22:18

Heloł

U mnie teżchyba wrzody się zaczynają ... umieram szczególnie w nocy ...

A tak poza tym ujdzie ...

Zaraz wam pokażę bunt na pokładzie :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 22:22

hej massumi...dawaj ten bunt !! :ico_haha_01:

Kamila,a nic Ci sie nie spodobalo czy nie bylo rozmiarow? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 22:25

Daria nic mi się nie podobało :ico_zly: Pozostał jeden sklep w którym mają fajne dżinsy więc jutro zobaczę, z rozmiarem nie mam problemów, chyba, że z długością spodni bo muszę mieć 34 a z reguły są 32 :ico_noniewiem: :ico_zly:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 22:27

no to powodzenia jutro na zakupach....czemu to tak jest ze jak sie chce to nie ma a jak sie nie chce to jest pelen wybor :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 22:29

normalnie ze mnie debil jakich malo, nałozylam sobie teraz te gumki na ten ustnik z niekapka, pociagłam i Eureka..leci a jak obroce nie kapie..normalnie szok, smieje sie z siebie, a jutro A tez wysmieje ze niby taki do przodu a takiego czegos nie obczaił :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

ja juz sie zegnam na dzis, wypije sobie tylko meliske na dobry sen i poczytam orydancje podatkowa jeszcze raz i juz jedna czesc bedzie za mna..uff..
dobranoc
do jutra
:516:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 22:30

No właśnie nie mam pojęcia :ico_noniewiem: A ja to w ogóle nie lubię kupować ciuchów i butów :ico_puknij: Jakoś mnie to nie rajcuje ... Wolałabym obkupić się w kosmetyki, różne, różniste ... Idiotka ze mnie :ico_noniewiem: :ico_oczko:

Daria, a jak sprawa z kupnem auta ?

[ Dodano: 2008-11-13, 21:31 ]
lady dobrze, że potrafisz pośmiać się z samej siebie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 22:31

Glizdunia no czerwień i zieleń ożywią go idealnie!
Lady do głowy by mi nie przyszło wydłubywać gumki z kubka, brawo za pomysłowość :ico_brawa_01:
Kamizela a szukasz konkretnego kroju? ja zawsze mam problem i nawet w firmowych sklepach nie umiem kupić, bo sprzedawcy nie pomagają...często kierują się modą, a nie figurą...a mnie nie pasują np biodrówki czy rurki, bo mam wielkie biodra itp...powodzenia!!!
ja mam zamiar coś kupić w weekend...o ile rodzice wrócą w sobotę do południa, bo jak nie to nigdzie nie pojedziemy :ico_placzek:
a my chyba idziemy na sylwka!!! 400zł od pary :ico_olaboga: ale kuźwa raz się żyje! i nie chcę iść tam , gdzie ci nasi znajomi co się na nas wypięli, tylko z tą kumpelą, z której synkiem Hanka broiła ostatnio. Mama się zaofiarowąła, że będzie z Hanią, więc teraz kupić kieckę i już...ale mam kochanych rodziców...chyba musze im to w końcu powiedzieć...bo czas tak szybko mija...nie chciałabym nie zdążyć...
Massumi no dawaj ten bunt! a zdrowi jesteście???

[ Dodano: 2008-11-13, 21:33 ]
Lady ja tam Cię podziwiam za naukę...i uważam, że bardzo ambitnie podchodzisz i sumiennie. Tym bardziej Ci kibicuję!!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 22:34

auto,no to tak...to pierwsze upatrzone co sie tak napalil to napisal do goscia i ten dalej milczy :ico_noniewiem: wiec juz sobie odpuscil ale zaczal szukac w necie takiego samego :ico_haha_01: albo o rok starszego .....i tez sie napalil na kilka i obserwowal na ebayu jakie ceny osiagaja,nawet chcial bidowac :ico_noniewiem: no ale jak teraz nic mu sie nie trafi tak wiesz-z prawdziwego zdarzenia to poczeka do nowego roku,ceny powinny isc w dol bo auta o rok starsze juz beda...wiec teraz teoretycznie sie nie oplaca w grudniu kupowac :ico_noniewiem: no ja sie przygladam a ten kombinuje calymi dniami :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”