A ile ważył Wiktorek?Moja Zuzanna ważyła 3400 i miała 56cm.Gin na usg stwierdził,że Julia do wielkich nie należy,raczej średniaczek będzie.
A ja sobie spisałam mniej więcej najpotrzebniejsze rzeczy i po świętach do sklepu.
Zulcia pisze:A ile ważył Wiktorek?Moja Zuzanna ważyła 3400 i miała 56cm.Gin na usg stwierdził,że Julia do wielkich nie należy,raczej średniaczek będzie.
MONIKAB fr pisze:a co do samego porodu, to napewno wszystkie nasze dzieciaczki przyjda na swiat zdrowe i silne
Zulcia pisze:A jak to jest z tą szyjką?Nie powiedziała,że się skróciła,tylko,że miękka jest.
szczako pisze:Jeżeli chodzi o to w co ubrać bobasa na wyjście ze szpitala, to ja będę miała chyba dwa zestawy. Dresik - jeżeli będzie chłodniej i sukieneczka - jeżeli pogoda będzie ładna.
Zulcia pisze:[ Dodano: 2008-03-11, 23:19 ]
A swoją drogą,to ładnie Wiktorek ważył,jak na 3 tyg. przed czasem.Ciekawe ile by ważył,jakbyś dobiła do 40 tyg.
Zulcia pisze:A jak to jest z tą szyjką?Nie powiedziała,że się skróciła,tylko,że miękka jest.![]()
Zulcia pisze:[ Dodano: 2008-03-12, 00:02 ]
http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... php?t=4095
[ Dodano: 2008-03-12, 00:03 ]
Pośmiałam się troszku,jak to czytałam
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość