milutka już tylko ok 8 tygodni.Co ja mam powiedzieć jeszcze ponad 20 tygodni adka gratuluję dziewczynki.Ja za tydzien dowiem sie czy na pewno synek.
A oto mój brzuszek w 18tc.Ale w porównaniu ze zdjeciem w 15tc nie urósł zbytnio
adka, tak tak nic nie bylo widac zadnych jajeczek i siusiaka tylko wargi sromowe:) no i jest dziewczynak hihi:) no to przyszykujcie sie na pozniejsze ruchy i slabe czyli na ała spokojną ciąze:D chlopaki dają popalic
Agnieszka, sliczny brzeuszek a uda i posladeczki jakie zgrabne
[ Dodano: 2008-11-14, 11:54 ]
wargi sromowe
no wlasnie ze nic lekarz nie mowil powiedzial tylko ze cytat: " przy takim ulozeniu to jajka i siusiak powinny byc widoczne a skoro ich nie ma to znaczy..." i sie zasmial
Agnieszka, jeszcze nei dawno bylam w takiej samej syruacji co ty ale dziewczyny to juz góry normalnie 20 tydzien ciazy to jest bezpiecnzy i nie powiniscie sie niczym martwic!! chodciaz zawsze jakies obawy są wiem po sobie np teraz bo mala prawie wogole sie nie rusza ... itd
adka, a jakie masz syndromy?? jak brzuszek rosnie jak tluszczyk sie rozklada jak czujesz ruchy?? ja poczulam ruchy takie kopniaki w 22-23 tyg tluszcyk na udach i biodrach i to duzy brzuch rozlewa sie na boki :D i wogole prawie nie czuc malej spokojan dzidzia
Agnieszka, pytalam o ruchy dziecka poniewaz ja jeszce nic nie czuje i dowiedzialam sie ze pierworodki zaczynaja czuc tak od 20 tyg wiec mamy jecze czas
[ Dodano: 2008-11-14, 11:58 ] milutka204, no wlasnie nic nie czuje , brzuch rozlany po calym ciele
adka, z tymi ruchami co dziewcyznek sie spodziewaja tak jest wiem co mowie czasem zwariowac mozna jak sie nie odzywa:( wogole nie cuzje sie w ciazy tylko jak bym gruba byla ... ona taka grzeczniutka mamnadzieje ze po porodzie tez taka bedzie grzeczna:)
dziewczyny górą hihi za to te co mają chlopaczkow w brzuszkujeszcze troszke ponarzekaja na kopniaki