no mam bardzo nieciekawie, z taką osobą i jej nałogiem jest ciężko, Ty masz o tyle dobrze, że nie mieszkasz z teściowąno to masz nie zbyt miłą sytuacje ale wiem co to jest i wiem co czujesz....
noo, to tylko ja paniki narobiłam za pierwszym razem, jak miało czkawkęczkawkę to mały miał dziś 3 razy, dobrze, że słyszałam, że takie coś dzieciaczki w brzuszku mają, bo pewnie bym się zaniepokoiła,
Donatka, to mięśnie dają znać o sobie.. niestety nic poradzić sie nie da, skóra brzucha się naciąga, Małe naciskają różne nerwy i tak się robi... tak mi położna tłumaczyła, bo mi się przy mostku tak robi od jakiegoś czasu i się zastanawiałam czy to od serca takie drgania jakby czy co.. a to oczywiście tylko uciskane nerwyale wiecie co w górnej części brzucha po lewej stronie odczuwam takie mrowienia pod skórą nie wiem jak to opisać, mam nadzieję, że to nic złego
ananke, dzięki, to mięśnie dają znać o sobie.. niestety nic poradzić sie nie da, skóra brzucha się naciąga, Małe naciskają różne nerwy i tak się robi... tak mi położna tłumaczyła, bo mi się przy mostku tak robi od jakiegoś czasu i się zastanawiałam czy to od serca takie drgania jakby czy co.. a to oczywiście tylko uciskane nerwy
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość