karina22 pisze:tak 2 miarki dziennie ,jakos to sporo wychodzi
no właśnie
a podajesz dwie miarki od razu?
[ Dodano: 2008-03-12, 11:02 ] a jak malutka?
nasz mały ma kolki
[ Dodano: 2008-03-12, 11:03 ] dzwoniłam do lekarza, bo wydaje nam się, że od wczoraj ma kaszelek
jak kichnie, to od razu sobie zakaszle, martwię się o niego czekam aż mi oddzwoni kiedy przyjdzie
Witam dziewczynki.
Ja zaczełam podawac małej wit D3 ale mi nie kazali dawać K.
Oczka małej dalej ropieją tzn dokładnie ropieje tylko jedno i coś czuję że nie obejdzie się bez czyszczenia kanalika Mała nie płacze za bardzo. Często je w dzień za to w nocy juz kilka razy robiła sobie przerwę 6 godzin powiem szczerze że wysypiam się wtedy. Je po 21 wieczorkiem a potem dopiero o 3 A jak to u Was wyglada???
Jak zważyliśmy małego i okazało sie ze ladnie przybiera na wadze, to jak go nakarmie wieczorem, budzi sie po 5 godinach do jedzenia i potem co 3, ale tak jest narazie od 2 nocek, wiec nie chce zapeszyc
czesc dziewczyny jakos ostatnio brak mi czasu synek ciagle na raczkach i przy cycu traktuje cyca jak smoczek ja tez mu daje wit d3 cebion multi i wit k
dzis budzil sie w nocy bardzo czesto zmiana pogody u nas strasznie wieje i pewnie reaguje na zmiane bo kilka dni było cieplo i słoneznie mnie przy tej zmianie pogody strasznie rana boli i kregosłup wczoraj az wziełam apap
witam:))
Dałam wczoraj malutkiej jedna miareczke tej wit K,i mi pózniej dwa razy wymiotowała wiec drugiej dawki juz niepodałam jej,dzis podam jej tez tylko jedna jak mi tez bedzie po tym wymiotowała to odstawiamy tę witaminke.