hejcia juz
jestem:)
Dora, takie dobre ruchy to czuje teraz jak sie wypina ...ale pierwsze odczuwalne poczulam w 23 tyg :D wiec nie martw sie za wczasu :D dziewcyznki slabiej czuc
Agnieszka, ty sie tak nie martw bo moze byc ze pierwsza urodzisz od wszystkich dziewczyn
u lekarza ok szyjka sie narazie nie otwiera.... ale jest miekka ...powiedzial ze widzimy sie za 4 tyg:D a za 5 tyg moge rodzic:D chcialabym....no i dodatkowe kilogramy oczywiscie są ale powiedzial ze nie ma co sie martwic:)
poszlam do dentysty przyjela mnie i bardzo mila facetka sie okazalo zalozyla truciznne wzielam oczywiscie ta nie panstwową! i jak narazie ząbek nie boli ale byl juz stan zapalny...i mowi ale ci poprzednia spieprzyla tego zeba;/ gdziez to z takim czyms chodzic do porodu bo przeswietlenia nie mozna zrobic...zdenerwowala sie na nia... no i za tydzien ide do niej by mi dokonczyla tego zeba i wezmie sie za drugiego i tak powiedziala ze wszystko cacy :) wiec dzis wszystko pozalatwialam , wlasnie posprzatalam a teraz siedze sobie w domciu:) chyba zaraz liste zrobic co kupic bo wieczorem do carrfour.... i do mamy musze jej sliki pozawozic i garnek:P a mąz na wsi .... a wy co tam robicie?? a i doktor zrobil mi posiew z pochwy na moje zyczenie