Cześć
Ale ruch się zrobił czytam i czytam...
Edulitko- ta praca rzeczywiście nie była łatwa podziwiam, ze tyle wytrzymałaś,a zdrowie jest najważniejsze;
dla Nikol za nocniczek, ja właśnie żałuję,że Kornela przestałam sadzać, bo pół roku temu robił dwa razy dziennie do nocnika potem było kilka dni jak nie chciał siadać i dałam mu spokój, potem była przeprowadzka i tak jakoś nie próbowałąm znowu go posazdić a ostatnio staram się go nauczyć ale on nie jest zbyt chetny a zawsze jak mu się chce to kuca w kaciku i mówi eee więc wie o co chodzi, muszę być cierpliwa i próbować moze załapie
Elu- ja twrada
ale mi posłodziłaś
mówisz , ze buty w necie kupiłaś ja mam problem dopasować numer w sklepie bo mam połówkę i zawsze buty są albo za duże albo za małe więc w internecie chyba bym mi się nie udało dobrać numeru, a szkoda bo tyle ładnych butków
Mój mąż ostatnio na allegro buszuje, sprzęt do kuchni też w necie kupował, telefon ostatnio sobie strzelił i jakieś tam pierdoły, wczoraj przywieżli dzwonek do drzwi ale beznadziejny tak głosno dzwoni i nie da się przyciszyć, powiedział, ze tacie da a nam nowy kupi, ciekawe czy tym razem będzie ok. a teraz czekam na paczkę bo Kornelowi taka tablicę zamówił do rysowania;
Chcecie myc okna no dzisiaj pogoda fatalna, ja resztę okien wczoraj pomyłam, dachowe były brudne strasznie, teraz to mam co robić w bloku kilka okienek i koniec a w domu jest więcej roboty
[ Dodano: 2008-03-12, 11:42 ]a na święta zawsze jeżdzimy do rodziców więc nigdy oprócz święconki nic nie robiłam, podziwiam Edulitkę, ze tyle potrafi upichcić
Elu -jeśli chodzi o ubieranie na spacer to ja Kornelowi zakładam body z długim na to bluzkę, rajtuzy, spodenki i kurtkę ale ocieplaną jeszcze narazie,