Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

16 lis 2008, 10:28

ananke szkoda, że koleżanka nie przyjedzie - rozerwałabyś się trochę.
noo, chyba granat zamówię jakiś :-D :ico_oczko:

Widzę, że wszystkie coś ananasy zajadamy, ja wczoraj na kolację zjadłam pół świeżego :-D
o proszę, taki najlepszy :ico_brawa_01:

gaga22, moje Małe też dziś spokojne... pod prysznicem jak byłam to się powypinało, bo cosik szaleje, jak brzuch polewam wodą :-D

[ Dodano: 2008-11-16, 09:35 ]
gaga, a z tym ukrwieniem to myślę, że masz całkowitą rację :ico_sorki: a ja myślałam, że to przesilenie :-)

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2008, 10:45

pod prysznicem jak byłam to się powypinało, bo cosik szaleje, jak brzuch polewam wodą :-D
no mój w wannie też zawsze energii dostaje :-D
Wczoraj jak siedziałam po zakropieniu oczu u oklisty, to jakiś facet z boku aż zaczął się dziwnie patrzeć, bo mi non stop brzuch podskakiwał. A wieczorem myślałam, że mi młody brzuch rozerwie, tak się kręcił - aż bolało, a dziś tylko parę razy się przeciągnął i ze trzy razy kopnął. Chyba znowu szykuje siły na wieczór :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

16 lis 2008, 10:50

Chyba znowu szykuje siły na wieczór :-D
noo, suprr chłopiec :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

myśmy wczoraj płakali ze śmiechu, jak kobieta przy kasie zapytała, czy się nie boję wychodzic z domu w tak wysokiej ciąży... :-) jak jej powiedziałam, że mam jeszcze 7 tyg do terminu i to nie bliźniaki ani trojaczki to przysiadła z szoku :-D

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 lis 2008, 10:58

Hej Dziewczyny.
Nie pisałam jakiś czas,nie miałam głowy do tego :ico_noniewiem: Spotkało mnie coś bardzo przykrego,ale nie mam ochoty o tym pisać,wystarczy powiedzieć,że zawiódł mnie ktoś bardzo bliski i ciężko mi bedzie znów tej osobie zaufać. :ico_placzek:
Mam dwa dni wyrwane z życiorysu,powoli dochodzę do siebie,ale jakoś wszystko przestało mnie cieszyć,nawet to,ze znów zostane mamą :ico_placzek:
Martwię sie o dzidzie,jak Ona przeżywa te stresy i żeby przypadkiem nie była nerwuskiem.Staram się nie mysleć za dużo o tym i znajdować sobie rózne zajęcia,bo jak siądę i myslę,to jest ze mną źle :ico_placzek:
Wiecie co,nie będę Was dłużej dołować,ale musiałam Komuś się troszkę wygadać,bo tak w "realu" to nie mam komu za bardzo.Po co ktoś ma się smucic razem ze mną :ico_noniewiem: ,już wystarczy,ze mi się zwalił sufit na głowę.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

16 lis 2008, 11:02

secret25, Kochana... wiesz, że nam zawsze i o każdej porze, a jak potrafimy to pomożemy.. :ico_sorki:
trzymaj się mocno i dzielnie - pomyśl, że masz dla kogo, a szczęście Twoje i Twoich dzieci jest najważniejsze - reszta to dodatek...
tulam Cię mocno... :588: :ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

16 lis 2008, 11:25

secretwiesz ze zawsze mozesz na nas liczyć..trzymaj sie cieplutko..jestesmy z Toba.. :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 lis 2008, 11:28

Bardzo Wam dziękuję.
trzymaj się mocno i dzielnie - pomyśl, że masz dla kogo, a szczęście Twoje i Twoich dzieci jest najważniejsze - reszta to dodatek...
To prawda i dlatego się nie poddaję,ale jest mi cięzko bo nie sądziłam,ze będę musiała się zmagać z czymś takim kiedykolwiek w życiu,a już,ze będę miała wtedy zaledwie 25 lat,małe dziecko i kolejne w drodze to już naprawdę ponad moje siły :ico_placzek:
Ale dobrze,ze Was mam:)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

16 lis 2008, 11:30

ale jest mi cięzko bo nie sądziłam,ze będę musiała się zmagać z czymś takim kiedykolwiek w życiu,a już,ze będę miała wtedy zaledwie 25 lat,
czasmi niesety nie mamy wpływu na to kiedy nas dotkną takie przykre sprawy..ja jestem typem osoby kt musi sie wygadac bo inaczej warjuje wiec ciesze sie ze znalazłam takie forum..

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

16 lis 2008, 11:33

secret25, niestety, spada na nas wszystko szczególnie wtedy, gdy się nie spodziewamy... takie juz to życie jest posr****
mam nadzieję, że skierujesz swoje myśli na pozytywne myślenie o nowym szczęściu, które za 2 miesiące będziesz tuliła....

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

16 lis 2008, 11:42

mam nadzieję, że skierujesz swoje myśli na pozytywne myślenie o nowym szczęściu, które za 2 miesiące będziesz tuliła....
dokladnie...teraz każda z nas powinna sie na tym skoncentrowac..mamy dla kogo zyc :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”