A jak maluch łazi to rzeczywiście szkoda czasu na TV tracić

Ja też głosuję na Wasze dzieci ale po co?

mężulo posłuszny a tak się martwiłaśFranek był grzeczny mężu był z nim u moich rodziców
mi tylko czasami zuzia jest bardzo grzecznym wyciszonym dzieckiemczasem brak mi cierpliwosci..
hahaha sprytna jest buziaczek dla niejja zamykam oczy to ona otwiera a jak ja otwieram to ona szybko zamyka i udaje że śpi. Jak ją wkładam do łóżeczka to otwiera oko, rozgląda się czy "teren czysty"
no to masz luksusik a moja to Belzebub wcielony, wszędzie jej pełno, normalnie nie usiedzi na pampersie dwóch minut spokojnie (no chyba że obgryza piętkę od chleba.. ale nie może cały dzień jeść chlebazuzia jest bardzo grzecznym wyciszonym dzieckiem
jak maly sie kapie z nami, to w duzej wannie, a jak sam to wanienke wkladam do duzej wannymam jeszcze pytanko do Was, kąpiecie jeszcze dzieci w wanienkach czy już w wannach?
jakie plyty edukacyjne? dla nazych pociech?Ja nie mam płyt edukacyjnych jesli polecacie to muszę jakieś kupić fajny, tylko jakie?
my wanienke stawiamy do brodzika i w wanience go kąpiemy bo nasz brodzik za ślizgi dla małego.mam jeszcze pytanko do Was, kąpiecie jeszcze dzieci w wanienkach czy już w wannach?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość