Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lis 2008, 15:19

Dzien dobry ;-)
A my juz zaliczylismy dzisiaj spacerek,a teraz moje dzieci sobie spia,i zupka kalafiorowa sie juz ladnie gotuje :ico_oczko:
Jak moj mezulek wroci z pracki to jedziemy po pampersy dla Marcuska bo juz mu sie koncza,i tak to wszystko Ok.
Dzisiaj pogoda u nas taka sobie,jest zachmurzone niebo i zimno bo tylko 3°C ale da sie wytrzymac jeszcze..
Milego dnia wam zycze ;-)
Magdalena_82 napisał/a:
A i zaczał okres zadawania pytań...matko kochana zwariowac można, zasypuje nas pytaniami
U nas jeszcze jest czas na te zadawanie pytan.. Nicolka jeszcze nie mowi tak jak wasze dzieci.. :ico_noniewiem: ale cierpliwie czekam..
Dziękuję, już trochę lepiej - faszerowałam się nospą niestety te 2 pierwsze dni są zawsze dla mnie najgorsze
Dobrze ze ci juz lepiej jest,ja tez tak zawsze mialam ze pierwsze dni @ sa straszne.. ale wiesz co to dziwne jest teraz jak mam dwojke dzieci to mnie az tak brzuch nie boli.. i moja @ przebiega w miare Ok owszem brzuch mnie boli ale nie az tak jak kiedys.. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lis 2008, 19:21

ja na @ nie narzekam odkąd odkryłam tampax-y i ibuprom ultra forte :ico_haha_01: ale też miałam bardzo bardzo ciężkie te dni - zdarzało mi się parę razy zasłabnąć -w szkole w pracy czy w domu - ale to raczej to miało związek z anemią w moim przypadku ....

Kristi, przepis poleciał.....

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lis 2008, 22:08

A my juz po zakupach,i bylo Ok.
Nicolka ostatnio zachowuje sie dziwnie.. Mam takie wrazenie.. Jak cos nie pozwole jej i powiem stanowczo Nie.. ona tak jakby sie odemnie odsuwa i woli sie z tata bawic.. a ja w :ico_szoking: przeciez ja tez jej zawsze czytam bajeczki czy ukladam z nia puzzle.. a ona sie tak zachowuje niewiem jakos to takie przykre czasami.. :ico_noniewiem: :/ Ale mam nadzieje ze to tylkko takie chwilowe..A Marcusek to taki slodziak maly,duzo sie usmiecha i lubi sie bawic swoimi zabawkami.A biedaczek jakie ma spuchniete dziaselka na gorze... te gorne zabki mu pewnie ida.. no i dlatego jest marudny ..

Aginka dziekuje za przepisik.. a moga byc tez drozdze w proszku?? Bo kupilam niedawno drozdze w proszku.. jak by cos moge tez kupic normalne drozdze..

Zycze wam milej nocki i dobranoc pa

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2008, 16:35

Aginka dziekuje za przepisik.. a moga byc tez drozdze w proszku?? Bo kupilam niedawno drozdze w proszku.. jak by cos moge tez kupic normalne drozdze..
wiesz - nie wiem ..... ja daję takie zwykłe.... bo podobno w drożdzach ważne jest by były świeże ... ja niegdy nic nie robiłam z drożdzami w proszku ....

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2008, 16:43

Dzien dobry ;-)
U nas zimno jak cholewcia.. :-D Naprawde az w rece szczypie.. i mroz byl dzisiaj rano i w nocy tez byl.. No ale bylismy juz na spacerku tylko 30 minutek bo Nicolka nie chciala wiecej spacerowac.Ale udalo mi sie pare zdjec zrobic.. Tak krotko bylismy na dworze a mielismy wszyscy fajne czerwone policzki :ico_haha_02:
A teraz moje skarbki sobie spia,no troche pozno ale nie chcialy wczesniej ..
Prawdopodobnie na weekend bede bez meza.. Bo pojedzie z moim tesciem do Polski po dekoder z telewizjji nowej generacjii N (enka) HD no ale to jeszcze nie pewne.. ???

Gabi mialas racje,Nicolka tak robi specjalnie tak chocby sie obraza i jest zla jak jej czegos zabronie a ja udaje ze nie widze ze ona tak robi.. Teraz dopiero zauwazam ze troche Nicolke rozpiescilam.. :ico_wstydzioch: :ico_oczko: a przy drugim dzidziusiu jestem juz madrzejsza.. rozpieszczam Marcuska oczywiscie ale tak madrzej.. :ico_haha_02:

Milego dnia :-)

[ Dodano: 2008-11-18, 15:46 ]
Aginka Ok moze lepiej kupie normalne drozdze.. i bede robic pizze tak jak w przepisie ;-)

Awatar użytkownika
Paulina446
4000 - letni staruszek

18 lis 2008, 16:50

Witam serdecznie
Można sie przyłączyć? :ico_wstydzioch:

Tyle czasu jestem na forum a dopiero dzisiaj natrafiłam na ten wątek :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Mój Kacper urodził sie 9 czerwca i obecnie również jesteśmy na etapie " a co to" :ico_olaboga: najlepsze jest jak ustawi sobie 3 prawie takie same rzeczy i z osobna sie pyta a co to :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2008, 18:11

Tyle czasu jestem na forum a dopiero dzisiaj natrafiłam na ten wątek

witamy - i zapraszamy :-D

Awatar użytkownika
Paulina446
4000 - letni staruszek

18 lis 2008, 21:02

Dziekuje serdecznie za miłe przyjęcie do Waszego grona :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2008, 21:50

rozbawę Was ....

Siedzi zajączek, wilk i żółw. Na stole stoi butelka wódki. Zwierzętastwierdziły, że to za mało i trzeba by skoczyć po jeszcze. Wilk zzajączkiem od razu wskazali na żółwia. Żółw powiedział:- Pójdę, ale nie możecie wypić ani kropelki.Mija tydzień, żółwia nie ma, wilk mówi:- Pijemy.- Obiecaliśmy żółwiowi, że nie będziemy pić bez niego.Tak minął 2 i 3 tydzień. W końcu zajączek bierze butelkę do ręki zzamiarem otwarcia, a żółw wygląda za krzaków i mówi:- Bo nie pójdę.

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
Paulina446
4000 - letni staruszek

18 lis 2008, 22:11

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”