Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 18:03

Daria może podaj Mayi kilka kropelek Cebionu jeśli masz ... A Nikolas kichał ? Bo wtedy najprościej o przenoszenie bakterii ... Oby małej nie dopadło bo katar to udręka na całego :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 lis 2008, 18:19

Kamila wiesz co,cebionu nie mam niestety....a czymaly kichal?nie pamietam specjalnie :ico_noniewiem: bylismy tam ze 3 h wiec dlugo ze soba przebywali,no zobaczymy jak sie obudzi czy cos ja lapie czy nie..oby nie bo kataru to ja nieznosze....ale G. pisala ze ma zielony katar to bakteryjny nie?oby jednak Maya sie przed tym wybronila :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 18:24

Tak, zielony to bakteryjny ... Oby Maycia sobie poradziła :ico_sorki: Ok ja zajrzę już po lekarzu i jak uspię małego.

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lis 2008, 18:38

No żeście naskrobały :-D

Ja trochę dziś porzadków z zabawkami zrobiłam, trzeba się w końcu pozbyć grzechotek i gryzaków :ico_wstydzioch: i mam worek pluszaków, chcemy przed Mikołajem zanieść do domu dziecka, musze więc to wszystko popakować i przygotować.

Karol jednak uciął sobie drzemkę, ale krótką - półgodzinki więc może nie będzie długo buszował.

GLIZDUNIA, no mam nadzieję, że Maya nie załapie paskudztwa.

kamizela, no aż ciekawa jestem, co to Wiktorkowi dolega, bidulek.

Doris myślę, że klocki to super sprawa, duplo są naprawdę porządne i świetnie rozwijają motorykę małą dziecka (trochę fachowe określenie pani przedszkolanki :ico_oczko: ) Karol świetnie już sobie radzi z klockami tego typu.

A więcej, no jakoś nie pamiętam, ciężko mi się skupić jak Karol szaleje :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

17 lis 2008, 20:05

my właśnie wróciliśmy z zakupów. Okazało sie że nie mamy kaszki dla Alicji na wieczór. Nie wiem jak to się stało, bo zawsze zapas mieliśmy i kiedy przedostatnią paczke braliśmy to zapas sie uzupełniało a teraz klapa. Od razu kupiliśmy soki i wodę mineralną. Teraz robię kolację na ciepło (frytki z piekarnika i kurczak w ziołach prowansalskich), potem kąpanko Ali i lulu-ać. A ja muszę wybrać zajecia na jakie pójdę w sobotę albo w niedzielę w ramach tej wygranej wejściówki...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 lis 2008, 20:21

u nas nudy...siedzimy razem i robimy nic :ico_haha_01: Maya w ramach buntu zjadla dzis w sumie na caly dzien pol banana i wypila szklanke kakao.....i to tyle,ladnie nie? :ico_zly: teraz je ogorka kiszonego bo juz nie wiem co jej dac zeby zechciala chociaz dziubnac :ico_noniewiem: no a tego ogorka zajada powoli....arazie nic nie wskazuje na podlapanie tej infekcji :ico_sorki:

Ewcik,masz juz jakis pomysl na co sie wybrac?a to dla Ciebie i Ali czy dla calej Waszej trojki?

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

17 lis 2008, 20:32

GLIZDUNIA, pomysłu nie mam. A to jest wejściówka dla całej rodziny :-D

umieram

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 20:32

glizdunia a to niejedzenie nie jest ci dziwne?moze nie je bo juz ja cos w gardziołku pobolewa :ico_noniewiem: oby nie :ico_sorki: i
egz z prawka mam 13.12 - dodam ze kurs zaczełam 16.05 wiec jak u doris czas oczekiwania jest tak samo długi to egz moze spodziewac sie gdzie wczesnym latem :ico_haha_01: :ico_noniewiem:

Milka juz poł godz :555: mam teraz troche czasu zeby zjesc, wykapac sie i psychicznie przygotowac na jutrzejszy dzien..w sumie nie wiem czemu mnie ten konkurs tak stresuje :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 lis 2008, 20:38

Ewcik,no to fajny rodzinny dzionek sie zapowiada :-D :ico_brawa_01: a Ty dalej nie masz aparatu? :ico_noniewiem:

Lady,no niejedzenie nie jest mi dziwne bo Maya czesto robi sobie takie niejedzeniowe dni.... :ico_noniewiem: ogorka duzego kiszonego zjadla chetnie a jakby ja gardlo bolalo to przy tym ogorku jeszcze bardziej chyba :ico_noniewiem: mysle ze gardlo ja nie boli :ico_noniewiem:
a Tobie sie nie dziwie ze sie stresujesz...no przeciez to jak egzamin,a nawet wazniejsze bo chodzi o kase na ktorej Ci zalezy nie?ale powiem Ci tak na odsteresowanie ze mozesz ten konkurs potraktowac jako rozeznanie....chyba nie bylas jeszcze na takim,zobaczysz jak to wyglada,jak zachowuje sie konkurencja i jaki jest mniej wiecej poziom kandydujacych...moze sie przydac na przyszlosc :ico_oczko:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2008, 20:39

ewcik ja bym wybrała: zabawy elementarne malucha, rodzinny album, mamy dziecko mamy wyzwanie, muzykoterapia.. :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-11-17, 19:43 ]
glizdunia no tu masz racje, taki konkurs moge potraktowac jak rozeznanie, fakt, no ale ja jestem z tych co nie lubia przegrywac za bardzo i dla mnie to bedzie jednak w pewnym sensie porazka, ze jak dotad wszystko pieknie zdawałam no a tu by nie wyszło, wiesz o co mi chodzi..no ale czasem tak bywa, raz na gorze raz na dole :-) tak lightowo to mysle ze podejde do egz z prawka, bo to juz sie nastawiam ze moze nie pojsc tak pieknie :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”