Natalia miala to szczepienie w piatek,powtorza za 4 tygodnieSzczepicie malenstwa na pneumokoki? bo chcialabym ja zaszczepic ale cena 900zl namawia mnie to przemyslenia tego porzadniej
strasznie płacze a ja siedze i też płacze normalnie szok , on już oczka ma zamknięte prawie spi i dalej ryczy , mam dość mały nie spi od 5 i my razem z nim czekam żeby zasnoł co też się położe .
Oj,nie jest latwo,ale w koncu sama sobie jestem winnaZaprocentuje na pewno - ja za kazdym razem to sobie powtarzam ale czasem nie wychodzi i biore ja do siebie -
Naprawde,strasznie to wkurzajace,jeszcze zeby kosztowalo 100 zl,to jakos by sie dalo strawic,ale ta kwota powala normalnie na kolana,z kosmosu chyba wzieta.Czyli jak ktos zarabia 1200 to nie ma szans na takie szczepienie?Jezeli tylko mozesz sobie pozwolic,to na pewno kochana bedziesz spokojniejsza jak zaszczepisz NineAle Wam dobrze z tymi pneumokokami rozwala mnie ta sluzba zdrowia w Polsce no ale co poradzic ..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość