doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2008, 14:12

ale to fioletowe to powstalu od uderzenia w "to" czy poprostu samo z siebie?
tego nie wiem. pan doktor powiedzial ze ja nawet moge nie wiedzieć kiedy ona się uderzyła, ale że raczej powstało to z uderzenia i musiało to być dość mocne uderzenie. więc stawiam, że to po akrobacjach wychodzenia z łóżeczka - między jej łóżeczkiem a moim łózkiem jest szafka nocna - może w to się uderzyła :ico_noniewiem:

kamizela, 25zł to w miare przystępnie jak na sweterek ze smyka pod warunkiem, że sweterek jest ok, bo nie które używane ciuchy widać, że są używane.

[ Dodano: 2008-11-18, 13:15 ]
Glizdunia skoro sie położyła na podłodze to jednak jej wygodnie :) chyba nie kładła by się w miejscu gdzie jej nie wygodnie...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 lis 2008, 14:25

Doris,ja tam nie wiem..chyba zdesperowana byla :ico_haha_01: i polozylam ja na kanapie :-) i spi smacznie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2008, 14:40

Sweterek ładny ale odpisała mi sms-a że jednak chce za niego 35 zł :ico_noniewiem:

Obrazek

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2008, 14:41

GLIZDUNIA, to niech spi :)

ja uciekam - idę do kosmetyczki na paznokcie. Karola szkoda, że nie masz tego salonu bliżej mnie - miałabyś stały zarobek na moich pazurach :)

[ Dodano: 2008-11-18, 13:42 ]
kamizela, sweterek fajny. a ten stół to Twój? takie mi się podobają - z szybą :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2008, 14:43

Daria jak jest okazja to kupuję :ico_oczko: Zresztą pisałam, że Wiktor wcale nie ma tak duzo ciuchów więc raz na jakiś czas trzeba wzbogacić jego garderobę.

:ico_brawa_01: dla Mayi za amodzielne zasypianie :ico_szoking: My wstaliśmy dziś dość późno więc nawet nie liczę na drzemkę małego ... Zresztą teraz szaleje i woła dadid dadid hehe czyli swojego kuzyna :ico_haha_01: A ten zaraz powinien przyjść ze szkoły.

I listonosz przyniósł nam całe 10 zł hehe - odsetki za wcześniejszą spłatę radia samochodewego, które braliśmy na raty :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-11-18, 13:44 ]
doris mój, z Bodzio, wycieramy milion razy na dobę :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 lis 2008, 14:49

hmm a jak o rajsopach mowa to ja nie lubie jak Maya w nich w domu chodzi,czasem jak wrocimy np. i zdejmiemy spudniczke to lazi wrajtach ale mi sie nie podoba...ale ja to moze dziwna jestem bo nie lubie takich typowo dzieciecych rzeczy typu rajstopy w domu,spiochy takie zapinane,kaftaniki,czapki wiazane itp.i takich rzeczy unikam jak ognia :ico_noniewiem: ...ale nie powiem bo lubie ubrac ladne rajstopki Mayci pod sukienke :ico_oczko:

dziecko mi smacznie spi to sobie spokojnie cos przekasze....hmmm musli z mlekiem :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2008, 14:51

kamizela, ja bym za ten sweterek nie dała 35 zł, mnie się jakoś nie widzi, no ale to rzecz gustu i portfela :-D

[ Dodano: 2008-11-18, 13:54 ]
GLIZDUNIA, ja też po spacerku rozbieram Karola z rajstopek, bo idzie spać, a jak wstanie to spodnie i skarpetki zakładamy. Bardzo żadko zdaża mu się biegać w rajstopkach.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 lis 2008, 14:55

Kamila,sweterek ma fajne kolorki i gruby dosc co?ale za 35zl chyba bym sie zastanowila...bo w lumpku pewnie taniej znajdziesz :ico_noniewiem:
a szklany stol z dziecmi to hihihi :ico_haha_01: niezla szkola wycierania :ico_oczko:

a nie wiem czy pisalam ze Nikolas chory,goraczkuje,katar i wogole lipa...wiec czekam az Mayci sie cos rozwinie...a oni nie wiedza czy isc do lekarza czy jednak sie wstrzymac i chyba poczekaja czy sami nie dadza rady go wykurowac a jak co to pojda...boja sie bo to ich pierwszy raz i tyle sie nasluchali ze nie wiedza czy isc juz czy czekac zeby ich nie wysmiali :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-18, 14:01 ]
Kamila,ja juz wiem...nie kupilabym swetra jak za miesiac maz moze Ci wyslac cos takiego
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/3
w tej samej cenie!!!i nowe....
a jak chcesz to juz Ci pisalam ze moge Ci zamowic ciuszki i maz przeleje nam kase bez problemu jak tu dotrze....

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2008, 15:02

No nie kupię tego sweterka, cena za duża :ico_nienie:

Pisałaś Daria o Nikolaskiu ... Mnie się wydaje, że jeśli do tej pory Mayci nie wzięło to już jej się nic nie rozwinie ... :ico_noniewiem: Ja pewnie na ich miejscu poszłabym do lekarza, skoro ich mały choruje pierwszy raz to nie wiedzą jak jego organizm zareaguje :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-18, 14:04 ]
Daria nie będę kombinować, teraz kupiłam mu dwie bluzki i trzy pary spodni i koszulę więc wytrzymam do czasu, gdy D. poleci do UK - zostało 1 miesiąc i 15 dni i wtedy się zobaczy :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 lis 2008, 15:07

Kamila,ja nie wiem czy wogole pierwszy raz Nikus choruje ale napewno pierwszy raz tutaj...no ale znajac zycie zaleca mu Calpol a jak nie minie po jakims tygodniu to wtedy cos innego...wiec tyle to oni sami w domu moga dawac...powiem szczerze ze jeszcze z Maya nie bylismy z katarem i goraczka u lekarza nigdy....u nich wazne jest czy dziecko w dzien w chorobie sie ladnie bawi czy lezy plackiem...jak sie bawi i cos tam chociaz skubnie do jedzenia lub picia to spoko,minie mu :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”