Agata nie masz pojęcia jak ja bym chciała żebys blizej mieszkała żeby spotykać się częściej. Ty mi oczy na wiele spraw otwierasz.
o tak czasem wyglądam jak mnie oświecisz
A zapomiałam Ci napisać,że od Twojej ostatniej wizyty w Siedlach jeżdze w aucie z przodu a nie z Antkiem z tyłu
cieszę się, że się na coś przydaję. Tez mi szkoda, że tak daleko od siebie mieszkamy, no ale co zrobić, dobrze, że choc tt mamy
i brawo za to siedzenie z przodu
Co do Twojej rodzinki tzn Twojego Piotra to ja nie rozumiem do końca stosunków w nich panujacych. Zagmatwane to jakies
ja tez się zamotałam już w tym wszystkim
[ Dodano: 2008-11-18, 13:08 ]
A mój maluszek ma górną dwójeczkę. Nie wiem czy przypadkiem nie ma też po drugiej stronie ale nie chce pokazać. Jakich szczoteczek i pasty do zębów używacie??
Kindze chyba też się przebija górny ząbek. I ostatnio tez mniej je, a do tego pluje i pierdzi buźką w czasie jedzenia - tak jak Wasze maluszki. Tez mam nadzieję, że ta zabawa jej szybko przejdzie, bo pełno jedzenia wkoło niej i mnie to denerwuje.
Co do szczoteczek i past, to jeszcze nie używałam. Ale dziś właśnie myślałam o tym i chyba kupie tą silikonową szczoteczkę na palec, a pastę to Colgate 0-2 lat będę używać, bo Ewcia ma taką to razem będą nią myć.