poccoyo
Trzy tysiące lat minęło...

18 lis 2008, 15:11

mam wózio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :-D :-D
ale co już w domku tak?
wow no to skłądaj i wstawiaj nam tu foteczki bo my sie doczekac nie mozemy...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 21:35 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

18 lis 2008, 15:19

ale co już w domku tak?
taaa :-) juz w domku :-)
wow no to skłądaj i wstawiaj nam tu foteczki bo my sie doczekac nie mozemy...
:-) wrzucę to, co mam, czyli wersję roboczą, a jak Krzysiek poskłada go wieczorem do końca to jutro zrobię nowe foty :-)

tu fotelik z bazą :-)
Obrazek

a tu spacerówka + osobisty ochroniarz :-D bo przeciez już pilnuje...
Obrazek

a w szoku miłym jestem, bo w torbie na wózek jest mata do przebierania i mały pojemniczek na chusteczki nawilżone :-) i mam dwie narzuty/osłonki na nogi, jak już będzie dzidzia siedziała - jedna jest taka lekka, cienka a druga z wkładem kokosowym :-), no i nosidło dla niemowląt, żeby na płasko położyć i folia przeciwdeszczowa... a w wózku przy rączce jest zegarek i termometr elektroniczny :-D

poccoyo

18 lis 2008, 18:43

ananke, szczerze mówiąc to jestem mile zaskoczona wózeczkiem... wygląda superancko...
bo wydawało mi się że jakoś inaczej wyglada... hm
no ale ogólnie pozytyw...

dziś ugotowałąm gulasz i kasze gryczana... ale podczas gotowania najadłam sie TABLET'u i jestem pełna aż mnie zemdliło... hehe
wiec obiad zjadłam do połowy...
reszta poczeka na 21 jak mnie njadzie na jedzenie...

Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

18 lis 2008, 21:14

Bajerancki wózek!!!!! Super!!!

dziewczyny, przeplotkowalysmy 100 stron:)

No kochane! mogly byscie juz sie rozpakowywac bo nie mam z kim okupach pogadać:) Natalia jest bardzo grzeczna musze ją pochwalić. Śpi dużo, je grzecznie tylko te kupy robi, czasem na odległość:) wczoraj oberrała tatusia który dzielnie podjoł sie samodzielnego przewinięcia córeczki:)

czekam niecierpliwie na wasze bobaski... w koncu to będą koledzy i koleżanki odpowiedni wiekowo dla Natalki:)

poccoyo

19 lis 2008, 00:15

estreya, oj o kupach to my se tu pogadamy, a czemu o nic nie pytasz... my bedziemy rodzić juz drugie...wiec doświadczenie jakies mamy...

a mam pytanko... zrobisz spacje miedzy zdjeciami w podpisie, zeby nasze TT wrocilo do wczesniejszych rozmiarów?? :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

19 lis 2008, 03:10

:) przepraszam, nie wiedzialam, że to o to chodzi..... już postaram się poprawić :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

jutro jakoś je pomniejsze ale teraz to lece spać.... wybaczcie:)

Awatar użytkownika
Ania_R

19 lis 2008, 03:58

ananke, ładniutki wózeczek :ico_brawa_01:

poccoyo, 6 dni... :ico_brawa_01:

A ja znów nie moge spać :ico_placzek: Dziś ide na wizytę do GP i musze wziąść MAdzie ze sobą bo K w pracy, a do szkoły jej jeszcze nie poślę bo ta przerwa 45 minutowa na doworzu mnie przeraża jak ona ma taki katar.
Mogłyby być już Święta :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-11-19, 03:03 ]
Mam pytanko - jak wyprawiacie tutaj dzieciom urodzinki??? Madzia już dostała 2 zaproszenie na urodzinki od koleżanek z klasy. Pierwsze były na kręgielni, teraz będzie dyskoteka w hotelu - jestem w szoku lekkim :ico_szoking:
Kurcze ja nie mam tyle kasy żeby coś takiego jej zafundować, tym bardziej że to bedzie niedługo przed porodem więc też nie wiem czy będe miała na to siły (02/02/2009 ma 5 urodzinki a ja mam termin na 26 marca). Nie chcę żeby jej było smutno że nie miała takich urodzinek jak koleżanki, tymbardziej że będą pewnie pytały o przyjęcie... Nie wiem co robić :ico_noniewiem: W domu warunków nie mam żeby cos urządzić...

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

19 lis 2008, 09:19

hej hej Laseczki :-)

noo, :ico_tort: za 100 stroniczek ploteczek :-) nawet nie zauważyłam :-)
Mam pytanko - jak wyprawiacie tutaj dzieciom urodzinki???
heh.. no właśnie.. tutaj oni wariują totalnie co niektórzy.. na szczęście tylko niektórzy... Młody miał urodziny w październiku i wyprawiliśmy je w domu, dla naszej trójki.. kupiłam tort w kształcie boiska i dziecko piszczało z radości :-)
także wiesz Aniu, możesz pomyśleć o malutkim przyjęciu w domu, albo zacząć już odkładać na jakieś inne miejsce publiczne, przy czym chyba już musiałabyś rezerwować termin....

estreya, suprrr się to czyta o Twojej Natalce, wzdycham tylko :-) też już bym chciała :-D ale wytrzymam w razie czego te 7 tygodni :-)

estreya, noo, Edytka ma rację - małe dzieci miałyśmy tylko wyrosły, o kupkach z chęcia :-) a tym bardziej, że to zaraz też będzie na "tapecie" :-D

ja dziś wizyta u położnej :-) obstawialiśmy z Krzyśkiem rano :-) brzuszek ma konkurs pt. "gdzie jest główka?" :-D także jak położna mnie uświadomi to będę wiedziała kto dziś kolację robi :-) ja obstawiłam, że leży już główką w dól :-)

Ania_R, a coś się dzieje, że idziesz do GP?

[ Dodano: 2008-11-19, 08:20 ]
poccoyo, a kaszę gryczaną to Kochana gdzie kupiłaś?? :-) :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ania_R

19 lis 2008, 10:01

także wiesz Aniu, możesz pomyśleć o malutkim przyjęciu w domu, albo zacząć już odkładać na jakieś inne miejsce publiczne, przy czym chyba już musiałabyś rezerwować termin....
nie bardzzo chce w domu bo mamy strasznie ciasno i nawet jak przychodzi do Madzi 1 koleżanka to jest juz sajgon w domu :ico_oczko: Musze się zorientować jakie wogóle to są ceny takiej imprezy - myślałam o takim miejscu gdzie sa piłeczki i dzieciaki się wspinają po tych wszytskich rusztowaniach bo to jeszcze ten wiek co maja z tego frajdę, ale aż boje sie zadzwonić i spytać o cenę :ico_noniewiem:
a coś się dzieje, że idziesz do GP?
nic po prostu wizyta kontrolna. Wy tez tak macie? 3 wizyty u GP a 7 wizyt u Midwife w czasie ciąży, więc akurat teraz mi wypada do GP.

[ Dodano: 2008-11-19, 09:05 ]
:ico_tort: 100 lat za 100 stron :ico_tort: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

19 lis 2008, 10:08

nic po prostu wizyta kontrolna.
to dobrze, bo myślałam, że Ciebie też może dopadł katar.... oby nie :-)
Wy tez tak macie? 3 wizyty u GP a 7 wizyt u Midwife w czasie ciąży, więc akurat teraz mi wypada do GP.
u mnie inaczej... miałam jedną wizytę u GP na samym początku i potem już u położnej, w 12 tyg, 16, 20, 24, 28, 32 (dziś), 34, 36, 38, 40 :-) tai mam harmonogram przynajmniej....
fakt, że sama namieszałam i dziś już prawie 33 tydzien, ale regularnie chodzę :-) ona nic nie mówi, także light :-)
myślałam o takim miejscu gdzie sa piłeczki i dzieciaki się wspinają po tych wszytskich rusztowaniach bo to jeszcze ten wiek co maja z tego frajdę, ale aż boje sie zadzwonić i spytać o cenę :ico_noniewiem:
wiesz, wcale nie musi być to drogie.. bo to tutaj popularne przecież :-)

[ Dodano: 2008-11-19, 11:03 ]
wrzuciłam fotki mojego brzuchacza na wątek z brzuszkami w III trymestrze :-) możecie się postraszyć :-D

Wróć do „Pozostałe”