No widze że wreszcie ruch się zrobił
Kristi z tymi spacerkami to świetna sprawa by była, bo miałabyś trochę czasu dla siebie nawet jak Marcuska połozysz spać
Aginka pisze:Kristi pisze:To ja narzekam ze jestem zmeczona.. a one tak dlugo spia????
Nicole juz spi ponad 2 godzinki a Marcus tez jakos podobnie!!
To jest szok.. a ja juz bym chciala zeby sie obudzili..
Kristi, cudowna z Ciebie mama ..... i kobieta nie do zdarcia ......
popieram również Aginko
myslalm ze jest juz ok, bo w szpitalu to nie moglam sie doczekac wyjscia i nic mnie prawie nie bolalo a tu jak wiecej pochodze, bo mnie rwie to z jednej to z drugiej strony brzucha, i dlatego staram sie jak nalwiecej siedziec lub lezec, no ale przy Asi to nie zabardzo sie da
Basiula napewno jeszcze trochę poboli, ale dobrze że masz juz to za sobą
Asiula sie bardzo ucieszyla, chociaz chyba nawet za bardzo nie miala czasu tesknic, bo moi rodzice 'zawalali' ja prezntami i zajmoali zabawa, takze moja corka myslala za jestem w kosciele i robie amen (przez 4 dni, no ale niech jej bedzie hihi), bo mowila: 'mama Bama, kocia, mód amen!" (czytaj: mama basia w kosciele modli sie i robi amen!
cicho...to dobrze że Asiula myśli że jesteś taka pobozna
Cudnie
i najgorzej jest jak mala Nicole chce isc spac i jest zmeczona to wtedy robi wszystko specjalnie.. i wie ze niemoze ale chce pokazac ze mam nie zajmowac sie malym Marcusem tylko ja isc uspac ..a ja jak jestem w trakcie dawania malemu Marcusowi mleczka to jak sie mam rozdwoic.. to sa takie sytuacje stresowe.. tym bardziej ze Nicole nie slucha sie .. slucha sie wtedy kiedy ona chce a nie wtedy kiedy ja cos mowie.. a jak krzykne to tez nie pomaga za bardzo .. ale staram sie nie krzyczec...
to chyba zazdrość o mamusię tu się troszeczkę odzywa
Maggie byloby wygodnie zostawic malego w domu,bo niewiadomo jaka pogoda bedzie.. i wogule niewiem czy mala bedzie chciala tak dlugo isc?? Oczywiscie ze chetnie bym Marcuska wziela ze soba ale niewiem... nasza pogoda ostatnio jest do d..y a niechce zeby sie maly przeziebil
Pewnie, masz rację
Maggie, myślisz, że Antoś za mało waży?
Anusia no troszke sie o to boję, choć widzę ze sie zaokraglił na buzi i nappewno urósł...
No dobrze teraz trioszkę o mnie...hehe
byłam dzisiaj u tego mojego przyszłego szefa, oddała formę Crb czyli o niekaralności no i teraz mam poczekac aż sprawdzą formę...tzn musza wysłać więc to otrwa jeszcze ze dwa tygodnie...ale nie martwi mnie to bo zdąże na spokojnie załatwić przedszkole dla niunia.
Dzisiaj byłam juz w tym przedszkolu, i jutro o 14.30 mam pójsć na spotkanie z dyrektorką, pogadam zapytam się czy jest możliwość żeby Antoś juz w przyszłym tuygodniu raz poszedł, na kilka godzin, troszkę się oswoił...
Mówię WAM mam ogromnego stresa.....
ale chyba lepiej wcześniej zaznajomić dziecko z takim przedszkolem, bo potem jest jeszcze ciężej.
Pochwalę się WAM moim Antoniem, że potrafi kilka wyrazów powiedzieć po angielsku, np wie ze księżyc to moon, a czapka to hat, a dowidzenia to goodbye