Awatar użytkownika
Dora1
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

12 mar 2008, 11:38

Agnes pisze:matikasia a synek chory jest??
matikasia pisze:chciałam sie szybko schowac o otarłam auto obok. jeja jakie nerwy...poryczałam sie...
:ico_pocieszyciel:
uciekłaś :-) ??
:ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02: A no własnie Kasiu uciekłas ???Ale powaznie-najwazniejsze ,że ani Tobie ,ani Matiemu nic się nie stało i jesteście cali i zdrowi :-) :-) Ja też bym się poryczała :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Jezeli chodzi o buciki ,o jak ja to mówie :but butowi nierówny :-D :-D :-D Nawet teraz ostatnio kupowałam Kasi buty na Komunię to kupiłam jej 31 i dobre na nóżkę.A wczoraj chodzilismy po sklepach ,bo tez jej chce kupic jakieś buciki na wiosnę-ładne ,eleganckie -to 30 były za duże :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: No i mamy teraz problem ,bo nigdzie nie moge jej kupic butów :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

12 mar 2008, 13:38

Dora super foteczki:)
Nie no nie uciekłam. Poleciałam do tesco zeby wywołali kierowce i przyszła dziewczyna troche starsza ode mnie. spisałam dane, oswiadczenie i pojechalysmy. A mąż mówi mi że mogłam sie dogadać żeby zniżki nie uciekły. A ja tam nie myślałam o tym....

Awatar użytkownika
Dora1

12 mar 2008, 14:56

Dziekuje Kasiu :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_oczko: :ico_oczko: Mnie tez sie podobaja ,tym bardziej ,że mój Andrzej strasznie nie lubi jak mu robię zdjęcia,nie wiem dlaczego... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
No i bylismy na bilansiku-Bartosz 15 kilo ,95 cm wzrostu ,duzy ,ładnie rozwijajacy sie chlopak,słuch ,mowa -chociaz tu sie nie popisał ,bo cały czas był z Panią Doktor na :NIE :-D :ico_oczko: ,kregosłup ,nóżki oki i oby tak dalej.Jedyny problem to uciekające lewe jąderko ,no i ten napletek na siusiaczku :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: .To jąderko powinno juz mu nie uciekac ,tylko być na swoim miejscu,nic ,w czerwcu jedziemy do Krakowa ,to spytam sie urologa Bartosza co dalej z tym robić ??.No i ten siusiaczek -Bartosz jest spodziakiem I stopnia ,czyli najlzejsze spodziectwo,bo siusiaczek ładny ,strumien moczu ładny ,ale napletek naderwany i ta skorka mu wisi i niezbyt ładnie to wygląda. :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Sama nie wiem co mam z tym robić -zostawic ,zrobic zabieg???Pan Doktor mówi ,żeby zostawic ,bo to zabieg typowo kosmetyczny ,można naprawić ,ale można zepsuć.Ja sama nie wiem co mam robic ,bo może byc rzeczywiście wszystko w porządku,ale Bartosz zacznie dorastac ,zacznie interesowac sie dziewczynami,,i później moze miec żal do mnie w przyszłości ,że nic z tym nie zrobiłam :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: I tak w przyszłosci bede mu musiała tłumaczyc ,dlaczego ma tylko jedna nerke ,a nie dwie i z czym to sie wszystko wiąże :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Ech i tak źle i tak niedobrze :ico_noniewiem:
Zresztą jak sobie pomysle ,że ponownie maja go usypiac ,to już dostaję schizów... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Sorki ,że tak pomarudziłam ,ale człowiek sam nie wie czasami co ma zrobić ,żeby on jak i dziecko wyszlo na tym najlepiej :-) :-)

Awatar użytkownika
matikasia

12 mar 2008, 14:57

Dora wszystko będzie dobrze.Na pewno dobrze ci poradzą!!!

Awatar użytkownika
Agnes
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 mar 2008, 15:10

Dora to kawał chłopa ci rosnie :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

matikasia pisze:wszystko będzie dobrze.Na pewno dobrze ci poradzą!!!
też tak myślę pojedziesz się zapytasz i lekarz na pewno wam doradzi co dalej z tym zrobić :-)
Ostatnio zmieniony 12 mar 2008, 15:11 przez Agnes, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
matikasia

12 mar 2008, 15:11

A synek nie będzie miał z pewnościa pretensji do troskliwej mamy!!!

Awatar użytkownika
Dora1

12 mar 2008, 15:34

Dziękuje dziewczyny-kochane jesteście :588: :588: :588: :588: :588: :588: :588: :588: :588: :588: :588: :588: :588: :588: :588: :588: -no wystarczy :ico_oczko: :ico_oczko: .Rzeczywiscie poczekamy do czerwca i skonsultujemy to z Panem Doktorem :-)

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 mar 2008, 15:59

Witam, nie było mnie parę dni bo maluchy zakatarzone i Franuś budził się co 0,5-1godz. Chodziłam jak cień i miałam wszystkiego dość, Padałam prawie razem z dzieciakami. Dzisiejsza noc była lżejsza bo w końcu zmieniłam krople na skuteczniejsze.
Antoś ma stopę długości 13,5cm a całą zimę nosił obuwie w rozmiarze 22 a teraz mu kupiłam kapcie 23 i są ciut za duże. Wiosennych jeszcze nie kupowałam bo zimowe oddaliśmy do reklamacji i czekam na decyzję bo jesli by zamiast naprawiać chcieli dac inne buty to wtedy będziemy wybierać w tym sklepie. Wychodzi na to, że mój kawaler ma damską stópkę hihi. Bo nawet jego 3 miesiące młodsza koleżanka ma rozmiar 25.
Dora1, ja podpisuję się pod dziewczynami skonsultuj ze specjalistą zanim podejmiesz decyzję.
Na naszym osiedlu zaczęli budować plac zabaw. Co to tv robi z ludźmi, znalazło się miejsce i pieniądze.
MagdaSz. przepraszam, że nie opisałam historii o którą prosiłaś, może zrobię to wieczorkiem bo teraz ciągle mi Antek przeszkadza i nie będę mogła się skupić

Awatar użytkownika
matikasia

12 mar 2008, 16:01

Właśnie zmierzyłam Matiego. 3 cm w 3 miesiące:)

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 mar 2008, 16:15

matikasia, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Przedszkolaczki”