kochana lipiec tez jest piekny ale przerazają mnie te upałyCzerwiec to piekny miesiac
obyWidziałam jak się u nas zapałniało- większość dziewczyn dołącza w 4-5 miesiącu. To zazwyczaj wtedy kiedy sporo idzie już na zwolnienie, a poza tym ma się więcej siły i aktywność się wzmaga- także spokojnie
zagladaj kiedy tylko chcesz zapraszamyBędę tu zaglądać sobie od czasu do czasu i podczytywać Was troszkę jeśli pozwolicie -
Pewnie, ze piekny, kazdy miesiac jest dobry na rodzenie dzieci, takiego jestem zdania. Pomyslcie o dziewczynach, ktore staraja sie od paru miesiecy o dzidzie, wiec dla nich to jest obojetne kiedy urodza czy w najgorsza zime lub najgorsze lato. Wtedy jest wazne, zeby miec dziecko, niewazne kiedy.kochana lipiec tez jest piekny ale przerazają mnie te upały
zmieniłam, chociaz tamten bardziej mi sie podobał ten pokazuje miesiace, a do tego tamten oszukiwał mnie o 2 dni teen juz chodzi jak najbardziej prawidłowo i kazdy tydzien zaczyna sie tak jak wyznaczony dzien porodu czyli w poniedziałekramonka, zmienilas suwaczek?? No i co jest dla Ciebie prawidlowe, wg tego jak lekarz oblicza? Ja dzisiaj powinnam miec dopiero 10 tygodni a nie 10 tygodni i 1 dzien, on chyba chodzi wg jakiegos innego czasu..hihi
Zreszta ja patrze tak, ze moj dzien porodu to 16 czerwiec, a to jest wtorek, no wiec we wtorki powinien mi sie zaczynac nowy tydzien, a wedlug suwaczka jest, ze sie zaczyna w poniedzialek.hmmm
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość