Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

19 lis 2008, 09:39

hej hej zimowo. U nas grad sypie..... brrr mam nadzieję że do popołudnia przestanie bo mam w planach basen z Alicją.
Dziwicie się że wychodzę jeszcze biegać. Gdybym przestała i nie biegała całą zimę to na wiosnę za cholerę by mi sie nie chciało zaczynać od nowa. Więc wolę zrobić jedno okrążenie wokoło osiedla i kawałek zmarznąć, niż zastać się.

Gosia A, spory ten Twój Hubcio. Ale po kim ma być mały. D. z tego co piszesz wysoki, ty raczej też do niskich nie należysz, więc to tak jakby u nas Ala miała być wysoka i pulchna (ja 50/158 mariusz 62/170)

jagodka24, rozumiem Twój problem z teściową. Ja mam nadzieję że już mam to za sobą. Zobaczymy.

Pospałyśmy dziś do 7:40, teraz Alicja rozrabia, a ja zastanawiam się w co ręce włożyć. W sumie muszę tylko porządek w kuchni i w łazience, więc może poczekam jak Alicja pójdzie na pierwszą drzemkę.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 09:45

Oooo, Ewcik, u nas całą noc padało :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

19 lis 2008, 09:56

nie lubię takiej zimnicy, będzie trzeba chyba Ali założyć dziś na spacer zimowe ubranko.

Aaaaaa i doczytałam. Ja używam tylko tamponów i nie wyobrażam sobie używania podpasek. Tamponów używam od mojego drugiego okresu w życiu, czyli od 14 lat, więc raczej trudno byłoby mi nawet teraz sie przestawić.

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lis 2008, 11:17

No witam witam i zaczynam od specjalnego uśmiechu dla zborry

Obrazek

Wczoraj niestety nie zajrzałam, bo ja wczoraj Karolino też potrzebowałam jakiejs pociechy, i nie chciałam tu psuc humoru, a potem oglądałam fajny polski film na TVP 2 "Z odzysku" Jakoś ściełam się wczoraj z Sikorem, bo Karol znów nie chciał iść spać, bo chciał do tatusia, a tatuś jak przychodzi z pracy zamiast się z dzieckiem pobawić to przed kompem się rozsiada, a jak pora na spanie to zabawę zaczyna, no i się wściekłam.

jagodka24 ja Cię doskonale rozumię z tą teściową, ja też nie lubie tracić z oczu Karola, chociaż teraz gdy nie mam wyjścia jak jadę do szkoły to już się przyzwyczaiłam, że nie wiem co się dzieje z moim dzieckiem, z tego się wyrasta więc i Ty kiedys wyrośniesz :-D

Co tam jeszcze było????

A Karolka zmierzę dziś, obiecuję.

Tampony kiedyś używałam, teraz sporadycznie.

No i nie pamiętam.............. :ico_wstydzioch:

No to macie jeszcze Karolka, tak wczoraj przyłapałam go na zabawie misiami, chyba budował z nich wieżę :ico_haha_01: albo to był jakis trójkątny układ :ico_oczko:

Obrazek

Obrazek

A tu wygląda jakby miał ze trzy lata, jakis taki poważny

Obrazek

I moje dwa urwisy
Obrazek

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

19 lis 2008, 11:29

a ja od rana już mam doła. Wygrałam dziś bilety do teatru. Napaliłam sie jak cholera i nonono nie pójdę. Nie ma kto z Alicją zostać. Chrzestna Ali jest w Poznaniu do piątku, chrzestny w Monachium do 5grudnia, Narzeczony chrzestnej ma drugą zmianę i pracuje do 22, szwagierka umówiła się z koleżankami w tym z ostatnią naszą kumpelą z którą mogłaby Ala zostać. :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lis 2008, 11:36

Karol mierzony przy ścianie przeze mnie ma 86 cm, a waży, no niestety teraz nie wiem, myślę, że tak przynajmniej z 11,500, ale ostatnio mama gapa nie zważyła go u pani doktor, a nasza waga niestety ucierpiała jak się karol sam ważył :ico_oczko: :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2008-11-19, 10:38 ]
Ewcik, uuuuuuuuuuuu no szkoda

Ewcik A może u jakis sąsiadów?????

Szkoda, że tak daleko od siebie mieszkamy............

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

19 lis 2008, 11:43

Sikorka, i w tym też jest problem. Utrzymuję kontakty z trzema rodzinami. Bliźniaczki (te u których byliśmy na roczku są chore), ci ludzie którym wyprowadzam psa są za starzy, a sąsiedzi nad nami pracują popołudniami albo na nocki

[ Dodano: 2008-11-19, 10:46 ]
oj szkoda szkoda że nie mieszkamy w tym samym mieście. A tak wogóle to aż dziwne ze tak sie dobrałyśmy z różnych stron Polski + UK

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lis 2008, 12:04

Ewcik to nie ciekawie w takim razie :( Może znajdziesz jeszcze kogoś kto mógłby zostać z Alą?
Sikorka, no ślicznego masz synka i jaki super uśmiech :) No a takie postępowanie jak Sikora to znam też w moim domku.
kamizela, u nas padało wczoraj, dzisiaj był mróz i rano ślisko było :( Mąż koleżanki przez to skasował samochód. Na szczęście jemu nic nie jest.
GosiaA to przynajmniej dzisiaj odpoczniesz od szefów :)
zbora mam nadzieję że dzisiaj już troszkę lepiej ze zdrowiem.
Jagódka to kiedy zamierzasz sprawdzić :ico_ciezarowka: ?

Mi się ostatnio coraz gorzej wstaje rano :( NIby chodzę spać dosyć wcześnie bo raczej koło 22 już śpię a rano i tak wstać mi się nie chce. Wczoraj i ja się pokłóciłam z M. Poszło jak zwykle u nas o komputer i głupie gierki. Tłumaczę M. cały czas od kiedy jesteśmy razem że najpierw obowiązki a później przyjemności, ale to do niego nie trafia :(

[ Dodano: 2008-11-19, 11:07 ]
GLIZDUNIA, mam nadzieję że te Twoje boleści to nic złego. Myślisz że w końcu dostaniesz się do jakiegoś gina?

[ Dodano: 2008-11-19, 11:09 ]
Dziwne że odpowiedź dla Glizduni pojawiła mi się wcześniej od jej postu :)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 lis 2008, 12:04

hej z rana,ja zle spalam przez te bolesci..ide dzis sie umowic do lekarza zeby mnie na to usg podbrzusza albo chociaz jakiegos ginekologa niech mi dadza bo kurka....niewazne....

Jagoka,ja czekam na info z tesciku :-D
Sikorko,jakie ladne zdjecia,kolory i swiatlo sprzyjaly...pieknie Ci wyszly...no a ten trojkacik to nie wiem jak wytlumaczyc :ico_oczko:

Ewcik,no gratuluje wygranej,cos Ci sie ostatnio udaje co?no ale fakt faktem szkoda stracic taka okazje :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 lis 2008, 12:28

Pati,i u nas czesto A. zapmina ze najpierw trzeba sprzatnac zeby odpoczywac a nie na odwrot...tez przypominam ale trafia z roznym skutkiem....ogolnie narzekac nie moge no ale od czasu do czasu cos sie miarka przebierze i wtedy warcze :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”