moj maz znowu caly czas mowi jak chce cos kupic do mieszkania jak my sie pozbieramy jak do polski bedziemy wracac
a my dzisiaj zmoklysmy strasznie na spacerku no ale z pieskiem trzeba wyjsc
Oj my też nie mamy póki co spacerówki, ostatnio liczytowałam traxxa merlin4, ale że tak wyszło z ta kasą to musiałam odpuścić, ale wózeczek jest bossski... nic niestety nie mogę polecić
Ja mam taki wózek spacerówke Firmy TAKO zabudowana bardzo , fajna solidna duże koła i zapłaciłam 499zł polecam podaje link do stronki o nimMam pytanko. Moja kuzynka poszukuje wózka - spacerówki ale takiej bardziej obudowanej, nie takiej parasolki. Czy mozecie polecić swoje wózki? Chodzi o coś do 500-600 zł
A co do wózka to naprawde polecam moze nie jest lekki ale to w końcu nie parasolka , ja jestem zadowolona bo przynajmniej mogę nim zjechać powoli po schodach i wciagnąć też nie dzwigam już wózka na rekach.Asikk no ja wlasnie o tym slimaczku mowilam.
Ulek czasem pokazuje na drzwi rączką i mówi "tata", pamięta, że Jarek tam wychodził...mialam wam wczoraj pisac ale oczywiscie zapomnialam majunia wczoraj siadla przy drzwiach od taty sypialni stukala i wolala tata tata no ale tata w pracy byl ale czasami wlasnie tak robimy jak maz jest w pokoju to ja daje obok drzwi i mowie ze ma wolac tata a ona wczoraj tak sama zrobila
To nam potem opowiedzCiekawa jestem jak Kmailkowi się spodoba!!
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość