Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lis 2008, 23:07

Daje tez jej ten soczek ...jabłkowy z dodatkiem marchewki
Jagna, a nie za szybko podajesz jej soczek?

emilia7895 - głosik dodany

Widzę,że gorący temat to kąpiel naszych maluszków.
Ja swoją kąpię na takiej dużej gąbce
Obrazek
na gąbkę kładę jeszcze pieluchę, kładę małą na niej i przykrywam nóżki,żeby nie zmarzła. Mam obie ręce wolne, spokojnie mogę umyć przód a później odwracam małą na brzuszek i dopiero wtedy podtrzymuję ją pod bródkę i myję plecki i pupę
a to fotki z dzisiejszej kąpieli:
Obrazek
Obrazek

A co do dorosłej wanny - z Paulinką nie mamy jeszcze tego pierwszego razu :ico_haha_01: ale pamiętam,że z Patryka pierwszy raz kąpałam go w dużej wannie jak już sam siedział. Chociaż pomysł kąpieli z dzieckiem wydaje mi się fajny, ale u mnie jak nie realny bo mam za wąską wannę.

Gie super komplecik i fajną teściową masz.

Ja na razie nie mam problemu pozostawienia córci ( zresztą synka też ) pod kogoś opieką - na razie jestem osobą bezrobotną i zamierzam do 2 lat pozostać z dzieciaczkami w domu, chciałabym uczestniczyć, widzieć i przeżywać najszczęśliwsze chwile jej życia, zresztą to samo uczyniłam z Patrykiem.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 23:13

IWONA H - super ta gąbka, nie trzeba trzymac dzidzi :)

a Twoja Paulinka jest normalnie klonem Zuzi :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

a raczej odwrotnie, bo Zuzia jest mlodsza..., a nie... sprawdzilam na suwaczku - one sa co do dnia wiekowo rowne, nie mysle sie??

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lis 2008, 23:24

Po suwaczkach wygląda na to,że tak. Moja jest z 11ego.

No i podobne są, bardzo :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 23:25

no moja tez z 11-ego... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: urodzila sie o 15:55, a Twoja??

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lis 2008, 23:27

Czyli moja troszeczkę starsza - 13:30

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 23:29

Czyli moja troszeczkę starsza - 13:30
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lis 2008, 23:36

Czyli razem odliczamy dni do pierwszych urodzinek :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 23:40

tak jest :) jeszcze "tylko" 265 dni :)

ja juz mowie "dobranoc", do jutra :)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lis 2008, 23:46

Dokładnie, tylko 265 dni :ico_haha_01:

Słodkich snów :ico_spanko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lis 2008, 09:10

Gie, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: za instruktaz w postaci zdjec i filmiku (dojrzalam wszystko, wcale nie taki ciemny) :-) ale sie Zuzce podoba kapanie, widac, ze jestes pewna swoich ruchow tak nia "zaglujac", fajnie to wyglada...
ja wczoraj odpuscilam kapiel malemu, bo zimno bardzo u nas w domu bylo, ale dzisiaj juz nie ma bata, maly bedzie plywal (zrobie to tak, jak Ty - z tym przewracaniem).
i :ico_sorki: dla Pana, podziekuj mu ode mnie, przydaly sie bardzo te foty... now all is clear :-D

Iwona H, super gabka i fajnie, ze masz 2 rece wolne.. czemu ja o tym nie pomyslalam na samym poczatku, kiedy Jasper byl malenki :ico_puknij: byloby mi o wiele latwiej...
a coreczka slicznie sie usmiecha :ico_brawa_01: widac, ze lubi kapiele :-)

margarita83, to zrob te sesje w wannie... a moze i my sie skusimy :-D mamy 2 wanny, nie wiem, ktora wieksza - do jednej jest na pewno lepszy dostep (nieodgrodzona umywalka... wiec chyba z tej skorzystamy :-)
a w ogole, jak zrobisz te sesje, to jak wkleisz tu foty (skoro albo Ty, albo Twoj P. bedziecie w wannie z mala... chyba goli hehe :-D), jestem bardzo ciekawa :ico_brawa_01:

aaa Gie, sliczny ten komplecik... mala modnisia Ci rosnie.
czekaj, a niedlugo to zacznie Ci podbierac ubrania z szafy hehe
no i wlasnie w takich chwilach zaluje, ze nie mam dziewczynki... bo chlopca sobie tak nie postroje w ladne kolorowe wdzianka :ico_placzek:

juz tak zartowalam z A., ze kupie Jasperkowi kilka sukieniek i kokardek i ze bedzie je nosil w domu :-D (A. myslal, ze ja na powaznie i z blaganiem w oczach mi mowi "nie zrobisz tego, prawda? :-D :-D :-D)... HMMM KTO WIE!

:P

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”