Katrin, dziewczyno, Ty sie przeciez zatrzesz! Spij w nocy, bo to najlepszy kosmetyk:) Jak uaje Ci sie pozniej funkcjonowac przez dzien? Naprawde jestes wielka
podziwiam Cie. Szkoda ze wypad do PL taki krotki, ale dobry i taki...
Caro, Gratuluje tej szybkiej przeprowadzki. Ty jednak uwazaj na siebie, niech Filipek posiedzi jeszcze w brzuszku. A z hemoroidami, to tak jak radzily dziewczyny...Ja tez mialam klopoty pod koniec ciazy, ale czopki + masc + kilka suszonych sliwek dziennie baaardzo zlagodzily te nie za ciekawe doznania
Kolka, trzymam kciuki, zeby po przenosinach do nowej lokalizacji ten dziad nie niepokoil Cie wiecej!
Delicja, zal Olenki! Moze to USG cos wykaze...oby jak najszybciej!!! Maya w druga strone, az dupsko czerwone i tak od kilku dni i nie mam pomyslu po czym
Mordeczka, trzymaj tak dalej
Kari, no to z Krystiana duzy chlopak
za samodzielnosc!!! Zuch chlopak!
[ Dodano: 2008-11-20, 07:22 ]
Mroweczka, jak Erys? Chorobsko przeszlo? Z zima to u mnie podobnie jak w PL. No moze z miesiac pozniej przychodzi, ale i miesiac dluzej trzyma. Gdybym mieszkala bardziej na poludnie, to o zimie slyszalabym tylko w wiadomosciach, a tak...brrr juz mi zimno
Hektorka, dobrze, ze Kamillo juz zdrowy!
Ja Mayuta juz chyba w najwazniejsze zimowe gadzety obkupilam. Co do spania w dzien, to dawno juz tak nie bylo i nie wiem czemu to przypisac, bo Maya spi ok 3 godz. I w nocy (odpukac!!!!) bez wiekszych sensacji od ok.21 do ok. 7. W zeszlym tyg. bylysmy na bilansie; Maya wazy 11.3 kg. i mierzy 92 cm. Ostatnio oprocz "Dobranocnego Ogrodu" uwielbia ogladac tez Kubusia Puchatka. Puszcam jej tez czasami "Nemo", taki maly fragment najbardziej radosny i kolorowy, kiedy Nemo po raz pierwszy idzie do szkoly. Maya czasami przybiega z filmem w reku i krzyczy "mimio, mimo"
Smieszna jest... A tak poza tym dzien do dnia podobny, niewiadomo kiedy mija, itd... Nie przynudzam dluzej, ide spac, a Wam zycze milego dnia!