a ja jeszcze tutaj
nie zeby zle, ale Malutki nie pcha sie na swiat
smutno mi troszke...
ANETKA nareszcie wrocilas - nie moge sie doczekac kiedy poznam ta twoja corcie
pewnie sliczna jak wszystkie nasze dzieci
A jak sie czujesz po cc?? wszytsko ok?? A karmieniem sie w ogole nie przejmuj - tzn przejmuj sie ale nie ze nie umiecie jeszcze tak jak byscie chcieli!!! przeciez tego trzeba sie nauczyc, to nie jest tak hop-siup.
wiola85, na zakupy jeszcze zdazysz pojechac, a pogoda rzeczywiscie paskudna - u nas ciagle pada. Tez chcialam isc gdzies przed siebie, zeby pochodzic i ruszac sie i nie wiem co mi wyjdzie z tego. Zaraz snieg spadnie... A ty kochana siedz w domku i spij jak Malutki spi. Dopiero 2 tygodnie po porodzie wiec wcale nie tak dlugo. Ale on fajnie ten twoj Filipek spi w tym wozeczku
Motylek22, moze sie zacznie juz niedlugo jak juz masz takie nieregularne skurcze
fajnie by bylo - kolejny Niunio na swiecie
Blumciu - kiedy na ta sesje idziecie?? wklej zdjecia koniecznie bo pewnie beda przecudne
ANIA ucaluj Juniora ode mnie :ico_buziaczki_big:
To juz w tym tygodniu kolejny dzieciaczek bedzie napewno
skoro Asia ma planowane ciecie. A kto nastepny... Kto zostal w ogole?? Tylko Emilka, paccoyo, ja i mam nadzieje ze nie pominelam nikogo
[ Dodano: 2008-11-20, 10:24 ]
Odrazu ssał i pił wiec problemu nie miałąm i nie mam z tym zadnego
ale u kazdego wyglada to innaczej.
to tak samo jak jeden wsiadzie za kierownice i umie jezdzic jakby juz lata prowadzil samochod, a inny wrecz odwrotnie. Ale spokojnie - wasze maluszki takie malutkie - jeszcze zaczaja o co chodzi