Ja slyszalam ze bebiko jest najsmaczniejsze bo ten nan to tragedia
ja mysle ze to co nam smakuje to niekoniecznie dzieciom i na odwrót! rysio od urodzenia na nanie zwyklym jechal (tzn najpierw w szpitalu dokarmialam a w domu sporadycznie jak mleka malo bylo do odciagniecia) a jak skonczylam odciagac to chcialam mu dac jak najlepsze wiec bebilon kupilam- a Rysio po tym super bebilonie mial bole brzuszka i zaparcia

wiec do nanu wrocilam i znow bylo ok a jak przeszlam na dwujke to przy okazji zmienilam na nan active(ma probiotyki) uwazam ze to mleko to rewelka! ladne kupy mu sie po nim zrobily i odpukac niechoruje! wg mnie w smaku i zapachu najbardziej smaczny jest bebilon! a nan active lepiej pachnie od zwylkego. pozatym Sylwia O mysle ze to mleko ci smierdzi bo nieprzyzwyczajona jestes! nasze mlekoI(cycowe) w sumie nie ma zapachu-slaby jak juz i smak tez taki slaby wiec jak dziecko nagle ma cos innego pic to nie chce, dlatego te mleka takie slodkie chyba robia zeby dziecko przekonac! ja mialamto "szczescie" ze juz od szpitala maly sie uczyl smaku mojego mleka i sztucznego i nigdy nie mialam problemu zeby mu sztuczne nie smakowalo!
[ Dodano: 2008-11-20, 11:40 ]
a wiecie co... taka ciekawostka.. facet co prowadzi apteki(znajomy) takie cos opowiedzial: jakas kobieta dla malucha nan u niego systematycznie kupowala i byla zadowolona ale po jakims czasie wylukala ze w markecie taniej i tam kupila i maly zacza miec problemy brzuszkowe... zadzwonila do nestle i zapytala co jest grane zaczela im grozic i sie przyznali ze robia dwa gatunki do aptek i do reszty

swinstwo co? a na opakowaniu sklad identyko i wszystko tak samo
[ Dodano: 2008-11-20, 11:45 ]
mowilam wam, ze moj maly dostal cos w rodziaju chodzika, przedwczesny reznet na mikolaja od tesciowej...
pewnie o taki pchacz ci chodzi?? ja jestem przeciwna chodzikom ale chyba pchaczmusze kupic... mniejsze zlo

rysio chce wlasnie tak chodzic pchajac tak cos i robi tak trzymajac sie krzesla lub krzeselka do karmienia albo czego kolwiek i czasem to bardzo niebezpieczne... wiec chyba lepiej mu taki pchacz kupie to sobie chociaz krzywdy nie zrobi!