A telefonow kupe, wiadomosci na NK, smsow itd.... czy juz po, co ja w domu jeszcze robie. Z jedenj strony fajnie bo wiem ze ktos mysli o nas i ciesze sie jak ktos dzowni... A z drugiej strony ja tez juz tak bardzo chce ze czasem nie mam ochoty tlumaczyc ze jeszcze nic sie nie dzieje ale juz bym chciala!!!
wkurzajace to jest, miałam to samo. Ciagle pytania czy to juz??? czy juz po??? i dlaczego tak dlugo??? oszalec mozna
Właśnie była u nas pediatra, Małemu już zchodzi żółtaczka, po za tym wszystko z nim w porządku, płucka czyste
n to super najwazniejsze jest zdrowie dziecka

moj maluch nie miał w ogole zoltaczki, wiec na trzecia dobe wyszłam do domu ze szpitala. Pozniej tez nie dostał, ale połozna powiedziała.ze juz jej nie bedzie miał. Istnieje tez taka mozliwosc ze przechodził ja bardzo łagodnie i ja nawet nie zawuazyłam, ale to jak juz bylismy w domu.
Wiola85 na mnie na pewno seksik działa w jakiś tam sposób bo mam po nim skurczyki. Te wczorajsze też były po przytulankach, tzn przytulaliśmy się wieczorkiem a o 4 rano zaczęły się skurcze.
to gratuluje

moze cie szybko to wezmie

bierz chlopa w obroty to pewnie Cie ruszy
Dobra zmykam bo to moje małe szczescie juz sie budzi