Na szczescie żaden nie mial zabiegu

[ Dodano: 2008-11-20, 17:11 ]
Gie widzę ,że Twoja Zuzia wytarła sobie włoski...moja Emilka też....ma takie łyse kółko...

serio???przed zajściem miałam co 21-23 dni
chyba duzo dzieci to lubi...moja Emi robi tak samo,od samego początku przykładałam jej pieluszke do buzi..no i mysle że mała sie przyzwyczaiła do tego...
a wlasnie wczoraj mi moja mama opowiadala, ze miala znajoma z blizniakami, ktore tez dlugo spaly z pieluchami i nie dawaly ich prac... a jak kiedys wrocili skads pozno do domu i ich mama po ciemku dala im do lozek pieluszki, to jeden z nich po zapachu poznal, ze to nie jego i tez strasznie plakal, wiec ona musiala temu drugiemu zabrac tamta i zamienic... a pieluszki byly tetrowe, biale, wiec dziecko nie mialo mozliwosci rozpoznac ktora jest ktora...Ja do 5 roku zycia spałam z pieluszka...i najgorsze jest to że nie dawałam jej prać...bo ryk byl niesamowity...
ooo, to nie wiedzialam... no my z Panem tez sie dlugo staralismy, ja mialam podejrzenie PCO etc. Jak sobie dalam na wstrzymanie, to sie udalo :)Gie, no ja też miałam z tym problem ...chodzi mi o zajście...tym bardziej ,że mam tylko jeden jajnik 5 lat temu usunęli mi go razem z torbielą..podobno ogromną
ja jej na noc nie zostawiam tej pieluszki, tylko jak jest przy mnie, to z nia lezy... nie wiem czy dziecko moze sie udusic przez pieluszke tetrowa, w sumie jest ona dosyc przewiewna, ale pewnie, ze ostroznosci nigdy za wiele...w sumie to troche niebezpieczne, bo chyba mozna sie udusic
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość