Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

20 lis 2008, 19:41

hej
oczywiście poza ugotowaniem zupy nici z planów, ale nagadałam sie z koleżanką, a potem zostałam zaproszona na ciasto do drugiej :ico_haha_01: dopiero wróciłam.

ananke, trzymam kciuki za Twojego :ico_sorki: i super że masz już mamę, a za drożdżówki to :ico_zly:

na kolke dla noworodków to pamiętam że esputikon można, espumisan ma chyba więcej jakiejś tam substancji i dopiero od 3 m-ca chyba. czopki panadolu można mieć, ale w sumie racja że do 3 m-ca jak jest gorączka to raczej sie do lekarza idzie...

gaga a to czym Ty sie zajmowałas że tak sie trzęsą Ci lekarze?

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 20:09

nie chcę kusić, ale pączki wyszły pyszne :-D , w miarę szybko nam poszło,
byłam też w mieście po chlebek, kupiłam gazetkę ,, m jak mama", teraz poleniuchuje i obejrzę wiadomości
ananke, ten pan chyba miał ochotę na te drożdżówki :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lis 2008, 20:31

gaga a to czym Ty sie zajmowałas że tak sie trzęsą Ci lekarze?
jak to czym ? oskarżaniem :-D :-D :-D

ananke a co do suwaczka to niech zostanie ten z miesiączki, może młody się zasugeruje i do tego czasu wytrzyma w brzuszku :-D A z bułeczkami to Ci świństwo zrobili.
nie chcę kusić, ale pączki wyszły pyszne :-D , w miarę szybko nam poszło,
jak to nie chcesz ? a niby co robisz ? zaraz do sklepu polecę po pączka.

[ Dodano: 2008-11-20, 20:44 ]
No niestety po pączka nie poszłam - pogoda paskudna: leje i wieje. Zadowoliłam się kisielem słodka chwila

[ Dodano: 2008-11-21, 07:35 ]
Witam z rana, ja jak zwykle obudziłam się z chłopem - on do pracy, a ja buszuję po internecie :-)
Muszę pójść kupić sobie jakieś owoce, bo wszystko w domu wyjadłam. Mam nadzieję, że pogoda się poprawi, bo na razie jest paskudnie.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 09:07

bry :-)

ja z kawką już :-)
Chłopa do pracy wyprawiłam, mam teraz chwilkę dla siebie :-)

polowanie w necie na wanienkę urządzam i na leżaczek :-) znaczy sprawdzam, jak taniej będzie - zastrzyczek porządny gotówki dostaliśmy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: i trza wykorzystać :-D

Małe mi fika od rana, znaczy pręży się i przeciąga, jakby sprawdzało limit wytrzymałości skóry na moim brzuchu :-)
a mama się napatrzeć i nacieszyć nie może brzuszkiem i już wczoraj zrobiła mi chyba z 30 zdjęć :-D a Chłop zazdrosny, bo jemu nie pozwalałam pstrykać, zapowiada zemstę zdjęciową :-D

my w planach dziś mamy odprowadzić Młodego do szkoły i przeglądać to, co mam dla Maluszka... no i nagadać się :-)

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lis 2008, 09:16

no i nagadać się :-)
no to Wam dnia braknie :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 09:31

no to Wam dnia braknie :-D
pewnie tak.. niby często gadamy przez skype, ale to nie to samo, co wypić kawkę siedząc w jednym pokoju :-D

[ Dodano: 2008-11-21, 08:32 ]
a wczoraj przeczucie miałam, co do listonosza :-D Krzysiek wrócił i jeszcze butów nie ściągnął i listonosz dzwonił :-D ale na szczęście tylko listy miał, nie przyszedł ten komplecik :-D

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lis 2008, 09:40

a wczoraj przeczucie miałam, co do listonosza :-D Krzysiek wrócił i jeszcze butów nie ściągnął i listonosz dzwonił :-D ale na szczęście tylko listy miał, nie przyszedł ten komplecik :-D
ooo, to chyba pierwszy raz się cieszysz, że przesyłka nie przyszła.

A ja czekam na dwa body kopertowe i jeszcze elegancki sweterek-bezrękawnik diabli wiedzą po co, ale ładny był :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 09:43

hej dziewczynki..u mnie niestety bez zmian..a wrecz wydaje mi sie ze czuje sie coraz gorzej..chyba ta atmosfera szpitala tak na mnie działa.. :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 09:48

u mnie niestety bez zmian..a wrecz wydaje mi sie ze czuje sie coraz gorzej..chyba ta atmosfera szpitala tak na mnie działa.. :ico_placzek: :ico_placzek:
Martus - musisz myśleć pozytywnie i nie poddawać się tej atmosferze... słuchafony na uszy i nawet nie słuchaj, co tam powiadają...
ooo, to chyba pierwszy raz się cieszysz, że przesyłka nie przyszła.
żebyś wiedziała :-D odetchnęłam po prostu, bo by mnie ktoś chyba o głowę skrócił :-D
diabli wiedzą po co, ale ładny był :-D
noo, to tak podświadomie kupione - bankowo się przyda :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2008, 09:49

hej :) ide zrobic sniadanie wlasnie wstalam

kolejna noc wyjeta z zyciorysu...mala sie wierci i wypina jak moze ...a czkawkw miala z godzinke :ico_olaboga: .... nic mi sie nei chce jeszcze tylko 44 dni lezakowania i koniec

ananke przykro mi z pwoodu drozdzowek sama mam ochote na paczka

gaga ty to sie z tymi pozwaniami mialas:D
Marcia bedzie ok poprostu spzital takna ciebie dziala

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”