O rany, dotarłam do końca Waszego dzisiejszego dialogu!!!!! JUPPPIIIIIIIII!!!!!
zborra Ty tu nie pasujesz??? Ty??? dziewczyno co Ty piszesz??? Ja to dopiero tu nie pasuję, nie śpiewam, nie tańczę, i tylko się wymądrzam
Nie no jestem w szoku jak czytam o talentach
jagodki i
Lady No super!!! Ja mam pietra strasznego jak ja bedę dzieciom w przedszkolu śpiewać, chyba wszystko z magnetofonu bedę puszczała

No a aktorstwo.......... startowałam kiedyś w castingu na statystów w "Liście Schindlera", nie dostałam się, chyba za gruba byłam

ale kolega grał SSmana. No i kiedyś ktoś powiedział mi,że przysięgę małżeńską na ślubie kościelnym wyrecytowałam jak prawdziwa aktorka
Wspominać o byłych miłościach też lubię i czasami wspominamy, ale ja to jestem pikuś przy Sikorze, kiedyś liczyłam i miał chyba z 15 dziewczyn, a ja.... no cóż tak na poważnie to on był drugi
No a dziś jakoś nie miałam czasu w dzień, u Kacpra był kolega więc siedzieli przy kompie, potem ta wywiadówka, no jestem dumna, chyba tylko ze cztery trójki ma mój syncio. No potem zakupy, kąpiel i usypianie Karola, potem oglądałam "Londyńczyków", a teraz zasiadłam przed kompem, ale to już chyba pora spać, nie.
Jeszcze tylko mała prośba do
Ewcik i do
zborry : kobiety na jakiś czas opuśćcie komentarze jedna na drugą, wyluzujcie, bo ja sobie nie wyobrażam, żeby któraś z powodu takich głupstw przestała tu do nas zaglądać. No a jak nie to dajcie sobie po razie i spokój!!!!!