Wasze dzieci też tak mają??
też
, wszystko zależy po prostu od tego jak bardzo jest maluch zmęczony w danym dniu, od jego humorku i w ogóle, to tak samo jak my, nie raz padamy wczas, innym razem wiercimy się na łóżku bo spac się nie chce a powinno, maluchy są coraz większe to mniej śpią i zaczynają pomału życ po swojemu
ostatnio Damian nawet 2 razy tak zrobił, że przebudził się kole 24 i zamiast jeść i spać to on sie bawił, od razu siad i gada, zaczepia śmieje się piszczy i tak dobre 30 min., noi chcąc nie chcąc musiałam zaczekac aż się wybawi i padnie, wtedy pojadł i zasnął.
Antek ostatnio mało je. Nie wiem czemu
Damian też przez jakieś 2-3 dnia jadł mniej aż mnie cyce bolały, przypuszczam, że to przez zęby, ja się nie martwię choc bardzo chciałam żeby mi po spijał naddatki, wiem że nie raz dzieci potrzebują więcej raz mniej, ale na pewno krzywdy nie dadzą sobie zrobic i jakby były głodne to by się upomniały, dziś jadł już ładnie
Byłam u gina, te plamienia to przez te tabletki, masakra
mam się też nie zdziwic jak znów na jakiś czas @ zniknie, bo to normalne przy tych tabletkach, przerąbane za przeproszeniem, ileż może coś ze mnie wypadać
a najbardziej padłam jak pytam ile, a on mi na to 100+10 za wymaz (cytologia)
zatkało mnie, bo ostatnio jak byłam (ok.pół roku temu) to było 80zł, noi mówię mu, że przykro mi bardzo, ale nie przygotowałam się i am tylko 90, ale on mi na to spoko nie ma problemu...
się kuźwa liczą te giny, a od nowego roku znając go zaś będzie podwyżka, bo on zawsze co roku podnosił ale o 10, a tu dwa razy w roku łącznie o 30
to jest interes
aha Asia super zdjęcia Antka z zębolami
zmykam spac, buziaki
[ Dodano: 2008-11-21, 23:55 ]
aha zapomniałam dodać ja już od jakiegoś czau mam kubek ale Dadek nie bardzo chce z niego pic, to jest taki specjalny przejściowy z butli na zwykły niekapek, więc dziecko musi ciągnąc żeby mu wyleciało, ale on woli gryź ten gumowy dzióbek i tylko czasem coś pociągnie, myślałam nad zwykłym niekapkiem, ale boje się, że wtedy cały będzie mokry...
zmykam papa