Awatar użytkownika
Ania_R
Trzy tysiące lat minęło...

22 lis 2008, 20:54

poccoyo, dziękuję :ico_sorki: :ico_haha_02:
Cossato rzeczywiście jest najfajniejsza i nawet znalazłam że mają ją w sklepie koło mnie gdzie kupowałam wózek (jakoś nie zwróciłam wcześniej uwagi) więc przejdę się tam kiedyś :ico_haha_02: U nas mamy mebel na meblu i teraz kombinuje gdzieby wcisnąć szafę którą musze Madzi kupić bo nie mam już miejsca gdzie trzymac jej rzeczy i maleństwa. Dziś na tą okazje próbowałam zrobić jakoś miejsce w salonie bo już mamy meble na wszystch ścianach i robiłam przemeblowanie. Padnięta jestem strasznie :ico_olaboga: Przestawiłam Madzi szafkę koło telewizora (razem z akwarium które przy okazji musiałam wysprzątać ) i dzięki temu zrobiło się miejsce na szafe - tyle że nie wiem kiedy ja kupimy bo jesteśmy teraz spłukani totalnie :ico_chory:

poccoyo

22 lis 2008, 21:20

Obrazek
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 21:42 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

22 lis 2008, 21:39

hej hej :-)

my po zakupach małych, babcia trochę porozpieszczała Młodego :-)
ja padam normalnie, spałam po lunchu i teraz też mi się chce spać... może to od pogody? :ico_noniewiem:

poccoyo, wyglądasz cudnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: piękny, okrąglutki brzusio... heh. to już ostatnie chwile.. Ty się kładź i głaskaj :-D

Estreya, może właśnie dobrze mężykowi zrobi wizytka mamusi :ico_sorki: i masz rację - jak nie chce to go nie zmuszaj, on jeszcze nie wie, że to te chwile w życiu, których nie powtórzy - a kiedy się zorientuje będzie "trochę" za późno....

Ania_R, noo, Ty nie szalej z tymi przemeblowaniami.... żebyś się nie przedźwigała :ico_nienie:

my jutro popołudniu po waniankę i juz piszczę z radości :-)

poccoyo

23 lis 2008, 00:36

Estreya, paczuszkę wyśle w pn... jesli będę jeszcze na chodzie...
ananke, oj to widze że smutno Ci ze mama juz jedzie... tak króciutko była...
ale dobry rydz niż nic...

Awatar użytkownika
Ania_R

23 lis 2008, 09:44

poccoyo, piękny brzunio :ico_brawa_01:
Ty nie szalej z tymi przemeblowaniami.... żebyś się nie przedźwigała
przemeblowaniem sie tak nie zmęczyłam bo szafka którą przenosiłam jest lekka bo to sam stelarz z wsuwanymi puedłkami Madzi (taki z Ikei), a akwarium mam 25 litrowe i wylałam najpierw 3/4 wody żeby je przenieść :ico_oczko: Bardziej zmęczyło mnie składnaie Madzi porozrzucanych zabawek bo się naschylałam i wieczorem strasznie bolał mnie kręgosłup...
my jutro popołudniu po waniankę i juz piszczę z radości
:ico_brawa_01:

Dzis i jutro mam mężusia w domku :ico_brawa_01: więc pewnie często nie zajrzę - wybaczcie :ico_sorki:

poccoyo

23 lis 2008, 11:43

Dzis i jutro mam mężusia w domku :ico_brawa_01: więc pewnie często nie zajrzę - wybaczcie :ico_sorki:
wybaczamy... hihihih
no u nas sniegu napadało więć Roksana już ubrana w śniegowce i wielkie rękawiczki... i biega po livingu... czeka aż mama sie wyrobi...a ja czekam aż ona zje śniedanko...

dziś już słońce w znaku strzelca... także moe rodzić... :-D
:ico_brawa_01:
no a poza tym to fajna niespodzianka ten śnieg, biało i świątecznie za oknem... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

23 lis 2008, 11:46

dziś już słońce w znaku strzelca... także moe rodzić... :-D
noo, to jak już możesz, to dawaj :-)

u nas też napadało :ico_sorki: w nocy, jak odwoziliśmy mamę na lotnisko, to biało wszędzie było, niestety teraz to już niewiele zostało...

poccoyo, a Ty uważaj, jakby ślisko było to pomału dreptaj :ico_sorki:

Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

23 lis 2008, 16:31

śliczny brzuszek Edytko! juz to pisalam ale gdzies mi wcieło....

u nas juz po śniegu... pokazalam Natalce ale jakos sie nie zainteresowala:) jeszcze nie umie podziwiac widokow za oknem :-D

nie napisalyscie kiedy bede miala co czesac? czyli kiedy wyrosna jej porządne włosy?

tak jakos wstretnie jest, że nawet nie chce mi sie isc na spacer... chyba przesiedzimy w domku dzisiaj.

nie mam nic na obiad... mąż pochłonął garnek zupy na śniadanie... al dosc o mężu... postanowilam zaczekac az dorośnie, w jego wypadku to zajmie troche czasu ale warto bo poza tym, że to dzieciak to dobre ma serce... no i bardzo go kocham

[ Dodano: 2008-11-23, 15:36 ]
ps. nie lubicie skorpionów? my z natalką z samego środka skorpiona... ja 7 ona 8 listopada....
hehe... to troche prawda, ja mam harakter ciężki, ale kilka zalet tez sie znajdzie

poccoyo

23 lis 2008, 17:14

ps. nie lubicie skorpionów? my z natalką z samego środka skorpiona... ja 7 ona 8 listopada....
hehe... to troche prawda, ja mam harakter ciężki, ale kilka zalet tez sie znajdzie
znam samych mężczyzn skorpionów... chamskie nasienie... bardzo nietaktowni i nie mili...
teściowa tez skorpion... ale to też teściowa :ico_oczko:
no a poza tym to ja mam takie zbczenie ze znakami... zawsze sie tym sugerowałam... czasmi przydatne czasami nie...

Awatar użytkownika
estreya
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

23 lis 2008, 18:15

to chyba niestety prawda o tych skorpionach... ale wiecie, jest wyjątek:) mój dziadek- też urodzony 7 listopada (to troche nienormalne....Natalia mogla być trzecia z 7 listopada....)
dziadek w każdym razie należał do tych facetów najwyższej klasy.... chociaz skorpion.

obejrzałyscie tego krecika?.... hmmm.... moment chyba na prawde gdzieś wcieło tego posta....
http://www.smog.pl/wideo/22206/o_kreciku_polozniku/

spalismy dzisiaj do południa i jakies strasznie krótki mam dzień...

Wróć do „Pozostałe”